Entrepreneur Lab by CIEE

Представление

Прочетете официалното описание

Ние сме eLab от CIEE

eLab е 6 или 12-седмична предприемаческа програма, управлявана от неправителствена организация с неправителствена организация, наречена CIEE. От 1947 г. CIEE помага на хиляди хора да получат знанията и уменията, необходими за живот и работа в глобално взаимозависим и културно разнообразен свят, предлагайки най-изчерпателните, подходящи и ценни програми за обмен на разположение.

Какво правим

eLab е програма, при която амбициозните предприемачи се ръководят през процеса на стартиране на собствен бизнес. Ние насърчаваме развитието на млади предприемачески умове, които идват при нас от цял свят и ги въвеждат на стартиращата сцена в Лондон или Берлин. Ние даваме на предприемачите практическите умения, възможностите за работа в мрежа и стъпка по стъпка указания, от които се нуждаят, за да изградят своя бизнес отначало.

Правим това чрез:

  • Предлагайки най-пълната гама от налични програми и услуги за обмен.
  • Събиране на най-големите ресурси и най-опитните, страстни лектори и гост-лектори в стартиращата сцена.
  • Гарантиране, че седмичните индивидуални и групови тренинг сесии, както и експертно наставничество са на разположение за оценка и подобряване на бизнес моделите.

Предимствата на eLab

Нашата 6-седмична програма ще ви остави с бизнес модел и пътна карта, така че можете да приведете вашите идеи в действие, както и терен, който да представите на потенциални съоснователи, инвеститори и инкубатори. Ние оценяваме вашите индивидуални бизнес цели и нужди, за да ви помогнем да намерите най-добрите решения на вашите проблеми. Плюс това ще ви свържем директно с експерти и ментори във вашата индустрия, както и с някои от най-големите умове в стартиращата сцена. Да не говорим, че коучингът и напътствията, които получавате тук, ще ви оставят уверени и готови да започнете своето бизнес начинание.120810_WDBD2788.jpg

Места

Берлин

Address
Gneisenaustr. 27
10961 Берлин, Берлин, Германия

Лондон

Address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
WC1B 4JP Лондон, Англия, Великобритания