Jacobs University Foundation Year

Представление

Прочетете официалното описание

Нов дом далеч от дома

Студентите обичат да наричат ​​кампуса "балончето" - международен английски език в средата на Европа, където ще живеете и ще се учите с ученици от над 100 страни. След семестър в "Джейкъбс", всеки ъгъл на колежа ще бъде свързан с приятна памет. Независимо дали е групата седалки в ъгъла на тихата учебна зона, където прекарахте цяла нощ в трудна работа, като се смеете с приятелите си и поръчате пица в 3 часа сутринта

Били ли сте малките хълмове на Campus Green, които вие и вашите приятели сте използвали за снегоходки на тави за кафе, когато първият сняг падна през зимата. Дървото пред вашия колеж, където за първи късмете първата си българска гривна за приятелство. Животът и ученето в университета означават, че вашите приятели скоро ще се почувстват като семейство и че университетът ще се превърне в нов дом далеч от дома.

Когато посетителите навлизат в колежа, те са впечатлени от красотата на просторния зелен 34-часов кампус. Големият зелен кампус в средата на кампуса и футболното игрище привличат студентите да седят заедно, да се слънчеви бани и да играят спортове навън.

Гмурнете се в многообразието

Даването на възможност на студентите да развиват своите междуличностни и междукултурни компетенции е важен компонент на образователната мисия на университета "Джейкъбс". Като студент на Фондацията можете да се възползвате максимално от многото възможности за учене в класната стая и извън нея. Потопете се в средата на междукултурния кампус, участвайте в предлаганите различни спортни дейности или станете член на един от многото обществени, културни, политически, академични и предприемачески клубове в колежа.

Жилищните колежи в колежа предлагат сигурен, интерактивен и вдъхновяващ житейски и учебен опит: Вие ще получите частна стая в двустаен апартамент и споделяте общи части и баня с апартамент, който обикновено е с различна националност.

В кафенета в колеж предлагат закуска, обяд и вечеря и са страхотно място да се срещнете, да чатите и да се отпуснете с приятелите си. Целодневният достъп до най-съвременния център за отдих в университета и добре оборудваните сфери на дейност като театралното пространство, спортните игрища, танцовата зала и хартиеното студио са само едно от предимствата на живота ни красив кампус. Кампусът се намира в непосредствена близост до центъра на града Бремен, морски мултикултурен и предприемачески град в северната част на Германия.

Места

Бремен

Address
Jacobs University Bremen
Campus Ring 1

28759 Бремен, Бремен, Германия

Програми