Mentora Sprachschule

Представление

Прочетете официалното описание

THE MENTORA езиково училище е част от глобалната мрежа

Mentora е високо ценена институция в рамките на сектора на международното образование. Ние предлагаме стимулираща и академично ориентирани учебен опит. Нашето езиково училище се намира в политически и исторически център на Берлин, близо до много популярен квартал Friedrichshain-Kreuzberg.

Mentora предлага динамични и интензивни програми на английски и немски език за начинаещи и напреднали по равно. Ние предлагаме индивидуални, комуникационни ориентирани и висококачествени езикови курсове за нашите студенти, които се възползват от атмосфера, която е фамилна и професионално в същото време.

Всеки един от нашите програми е - в съответствие с нашата научна концепция - съобразена с конкретните фоновете и нуждите на участниците. Mentora е не само добро, но освен това се характеризира с опитен персонал и неговите луксозни съоръжения.

BAU Global Глобалната мрежа на BAU се състои от висши учебни заведения, пръснати по целия свят. Тази международна мрежа приветства студенти от целия свят и има достъп до местни ресурси във всеки град, държава и нация, за да се подобри качеството на висшето образование, които то предлага. Студенти и възпитаници на BAU Global формират академична общност, простираща се над седем държави на три континента; Северна Америка, Европа и Азия. BAU Глобалната мрежа се състои от 4 университета, 2 езикови гимназии и 6 сателитни кампуса.

BAU Глобални университети предлагат стотици студент, следдипломно и докторски програми в областта на архитектурата, изкуството, бизнес администрация, дизайн, образование, инженерство, здравни науки, информационни технологии, правото и медицината. Като работим в целия международен контекст, BAU Global Network преследва, за да се гарантира качеството и устойчивото образование.

Места

Берлин

Mentora Sprachschule

Address
Heinrich-Heine Straße 27
10179 Берлин, Берлин, Германия
Телефон
+49 30 40032434