Summer School at Bauhaus University Weimar

Представление

Прочетете официалното описание

удар с глава

Баухаус лятно училище

... Е международна лятна програма на-Universität Баухаус Ваймар

и предлага курсове по

  • Архитектура | Урбанизъм
  • Art | Дизайн
  • Инженеринг | Заобикаляща среда
  • ЕЗИЦИ

Изберете от нашата мнозина език и специализирани курсове!

... Е отворена за кандидат-студенти, студенти и докторанти.

Всяка година около 400 участници от 70 страни по целия свят създават уникална междукултурния атмосфера. Бъдете част от опита и създават приятелства, които ще остават за цял живот!

... Е една чудесна възможност да се запознаят Bauhaus-Univerität Ваймар

и да се свърже с международна мрежа и разширяване на възможностите за културен и академичен хоризонти. Вземете този шанс!

... Е източник на вдъхновение и незабравимо преживяване за цял живот.

Опит, ще правят с участие в Bauhaus Summer School, ще ви даде нови идеи и обогати живота ви. Вдъхновете се!

знаме

Бихте ли искали да научите повече? Открийте разнообразна програма от курсове и събития, предлагани в лятна школа Баухаус! Насладете се на красотата на Ваймар, града на Йохан Волфганг фон Гьоте и Bauhaus!

Три по-добри причини ...

1. ГРАД Ваймар

Ваймар е символичен град с богата история. културния живот на Ваймар разгръща между Гьоте и Шилер и Bauhaus, между Бухенвалд Memorial и Schloss Ettersburg (само на немски). Чрез своите безброй музеи, четири кина (само на немски), Народния театър немски (само на немски) и разнообразна си представяне и музикална сцена, Ваймар предлага стотици събития всеки месец.

Bauhaus Summer School се свързва с тези възможности и създава разнообразна програма, която можете да настроите според вашите интереси. Можете да участвате в много от събитията, при намалени разходи или безплатно с вашия Bauhaus Лятно училище ID.

знаме

2. лекторите

Всички наши преподаватели са опитни, ангажирани и професионално обучен и готов да се забавляваме! Научете език с инструктор родом високоговорителя или вземете една специалност предмет по различен начин, в спокойна среда за обучение, вдъхновяващи екскурзии, пикници в парка и много танци в традиционните Bauhaus Лятно училище страните.

Всички лекторите правят всичко възможно, за да направи път си във Ваймар незабравима. Освен това, всички езикови курсове инструктори са носители на езика на тяхното преподаване на чужди езици.

знаме

3. ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Нашият екип се грижи за всеки участник, нещо, което става ясно, преди да сте се някога пристигнат във Ваймар. Ние с удоволствие отделите време лично да отговори на всички въпроси и имейли. Дали по пощата или по телефона, ние правим всичко възможно, за да ви помогне с всички въпроси или проблеми, които може да имате.

Ние лично да се запознаем в деня на пристигане и ви отведе до вашия жилища. За да ви помогне да се заселват в и да се запознаят с ежедневието си във Ваймар, ние предлагаме ден ориентация преди началото на курса. Вие също така ще се срещне преподавателите и другите участници в нея. Освен това, можете да се свържете с нас по време на целия Bauhaus лятно училище през август 24 часа в денонощието.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в Ваймар и споделяне на едно незабравимо лято с вас!

Места

Ваймар

Address
Geschwister-Scholl-Straße 15
Room 107

99423 Ваймар, Тюрингия, Германия