dBs Music Berlin

Представление

Прочетете официалното описание

Музикалната индустрия е все по преместване и при разглеждането на вариантите за вашето образование, което е по-важно, отколкото като се уверите, че дава предимство? Когато ние се опише Децибели Music Берлин като "не е обикновен училище" ние говорим за точно това. Обществото, местоположението, на съоръженията, качеството на преподаване, безкомпромисната подкрепа ... Всичко това се съчетава, за да бъде пример за страст в прогрес. Това означава, че не е само там интензивна радост във всичко, което правим заедно, но също така, че заедно ще покаже как страст е ключът към успеха.

Преглед

Нашите наскоро реновирани състоянието на най-съвременните удобства тук, в Берлин са само няколко години. Но ние изграждаме от наследството на нашата институция, която е в експлоатация от 1999 г. в Обединеното кралство. През 2013 г. открихме Децибели Music Берлин, за да дадем на нашите студенти имат достъп до разнообразна и създадена музикална сцена се намери тук. Разнообразието от тази сцена може да ви изненада, както добре! Докато германската столица има известен афинитет към всички неща, електронни, ние също може да се каже, че е хедонист по отношение на насърчаване на богат избор от жанрове и сцени.

Дали си уроци се провеждат в нашите студиа в историческия Funkhaus или в нашия основен център образование в нощна квартал Friedrichshain, вие ще получите ръцете си на последна предавка в някои вдъхновяващи места. Но какво добро е технология, без някаква инструкция? Нашите преподаватели са промишлеността опитни професионалисти, работещи в художествената сцена. Те ще ви предостави практически познания за това как да използвате вашите машини и растат вашите собствени умения ефективно в кариерата си.

Ако търсите по-изчерпателно запознаване с музика Производство & Sound Engineering или Electronic Music Производство и производителност, нашите едногодишни програми дипломни са перфектни. Това са също фантастичен начин да влее мисия си като художник и прекара една вълнуваща година в чужбина.

Ако търсите по-висока стойност, акредитирана степен, помисли за нашите (Hons) бакалавърски степени, които се администрират от Университета на Сан Марко & St John във Великобритания. Тези 3-годишни или 2-годишни програми ускорени са за тези, които искат да се потопите дълбоко в концепции, теория, техническа експертиза и практика.

Научете повече

Искате ли да видите това, което ние говорим? Запишете се за един от нашите Дни на отворените врати на нашия уебсайт (dbsmusic.net) и дойде да ни посрещне в лице.

Не трябва извинение, за да стигне до Берлин в момента? Научете повече за видовете възможности бихте могли да имат с Децибели Music Берлин, като проучи нашия профил тук за Бакалавърските изследвания. Или се достигне до нас днес, като ни изпратите имейл: admissions@dbsmusic.net Ние с нетърпение очакваме да чуем от вас!

Места

Берлин

dBs Music Berlin

Address
Берлин, Берлин, Германия
Телефон
+49 30 29009052