Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Главната мисия на университета е да отговори на настоящите обществени нужди, както и да формира личните и професионални бъдеще чрез провеждане на образование, обучение и научни изследвания.

Тя се ангажира с висококачествено преподаване и учене, водещи в световен мащаб научни изследвания, академична свобода, както и с устойчивото развитие на Гибралтар и региона. Партньорството с бизнеса, правителството, благотворителните фондации, здравните и образователните институции е в основата на мисията на университета.107425_rsz_adobestock_217121819_1.jpg

„Ние сме нов тип университет. Амбициозен и приспособим, ние изграждаме институция, която създава възможност за нашите студенти, дипломирани студенти и тези, които работят с нас ”, професор Катрин Бахледа, и.д. зам. Ректор на University of Gibraltar

Защо ние?

Ориентирани към Обединеното кралство стандарти: Пригответе се да продължите с University of Gibraltar . Каквото и да решите да учите с нас, ще получите по-личен опит в новия вид университет. Нашите обвързани с индустрията курсове в Обединеното кралство гарантират, че получавате уменията, които работодателите търсят, докато размерите на по-малките ви класове ви дават възможност да изследвате големи идеи. В University of Gibraltar ние сме водени от мисията ни да изградим институция, която създава възможност за нашите студенти и завършили. Каним ви да се присъедините към нарастваща общност от ученици и да направите следващите си стъпки с нас.

Малки размери: Ние се гордеем с нашия размер. Да бъдеш малък университет ни позволява да предложим на нашите ученици опит, който е вторият. Нашите по-малки размери позволяват по-личен подход към преподаването и ви дават място, за да разгледате предмета. Вие ще бъдете повече от друг ученик, ще бъдете ценена част от общността на UniGib.

Извънаудиторни дейности: Като ученик се занимаваме с учене, това е също за забавление, изграждане на приятелства и участие в нови преживявания. Независимо дали сте в приключения, история, спорт, природа, жива музика, нощен живот или просто се наслаждавате на ден на плажа, Гибралтар разполага с всичко. Разнообразната му мултикултурна, приветлива общност го прави наистина уникално място за живеене и опознаване.

Най-новите съоръжения: Нашата Europa Point Campus се намира в най-южната точка на Гибралтар и разполага с най-модерните съоръжения, предназначени да подобрят и обогатяват вашето обучение. Помещаващ се във викторианска арсенал, кампусът съчетава уникални исторически характеристики с модерна архитектура и най-новите технологии, за да създаде специални пространства за подпомагане на вашето обучение.

Гибралтар е вашият кампус: жизнената икономика на Гибралтар и уникалното местоположение на културно, историческо и биогеографско кръстовище, го правят идеалното място за осъществяване на връзки, придобиване на значителен индустриален опит и добавяне на уникална отправна точка за вашето проучване. Нейната богата история, съчетана с динамична общност, която може да се направи, осигурява гостоприемна, безопасна и открита среда, в която да се учи и живее.

Международно въздействие: Нашата мрежа и влияние се простират далеч отвъд Гибралтар. Като студент можете да получите достъп до международна общност от експерти, асоциации и институции, която ще повлияе положително на вашето проучване. Освен че се възползват от силните академични връзки, можете да се възползвате и от жизнената екосистема на международния бизнес в Гибралтар. Някои от най-добрите компании в света работят от Гибралтар, което означава, че никога няма да имате достатъчно възможности да излезете и да се включите в мрежата.

Работното място е готово: заетостта и професионалното развитие са в основата на това, което правим. Искаме да развием завършилите, които са готови за работното място, така че сме изградили връзки с индустрията на местно и международно ниво. По-голямата част от нашите преподаватели и преподаватели са практикуващи професионалисти, техният „жив” опит в индустриалните стандарти се превръща в техния подход и ползи за нашите студенти. Работните места се провеждат в нашите курсове, което означава, че ще получите необходимите умения и опит, за да получите работа, когато завършите висшето си образование.

Изследвания, които имат значение: Нашите изследвания обхващат общите теми, свързани с Гибралтар и / или Средиземно море. Нашите два специализирани института, Институтът за изследване на Гибралтар и Средиземноморието и Институтът за живот и науки за Земята са жизненоважни за нашата изследователска общност, предоставяйки подкрепа и експертни познания в редица наши колеги, включително гарнизонната библиотека, Гибралтарския музей, и Ботаническата градина на Гибралтар.

107426_rsz_adobestock_61764258.jpg
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Курсове

University of Gibraltar

Ние предлагаме разнообразие от интензивни курсове по английски език между 20-24 часа на седмица, за 2 седмици, 4 седмици, 6 седмици или 12 седмици. Нашите курсове имат за ... [+]

За тези курсове

Ние предлагаме разнообразие от интензивни курсове по английски език между 20-24 часа на седмица, за 2 седмици, 4 седмици, 6 седмици или 12 седмици.

Нашите курсове имат за цел да подобрят Вашето разбиране за говорения и писмен английски език и да развият уменията си за общуване, които включват говорене, плавност, произношение и слушане. Вие също ще работите по граматиката и разширявате речника си.... [-]

Гибралтар Gibraltar
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 12 седмици
Кампус
Научете повече на английски

Choose University of Gibraltar

Take your career to the next level | Masters of Business Administration

Open Days at University of Gibraltar