Global Aviation

Представление

Прочетете официалното описание

От 1997 г. насам, Global авиация (GR-АТО-102) предлага вече търговски и частни курсове за обучение на пилоти. Глобални оферти Интегрираните и модулни курсове за транспорта пилот на авиокомпания (ATPL) и любител пилот (PPL) свидетелства както и Инструмента (IR), Multi-Engine (MEP), полетен инструктор (FI) Ratings и Multi Crew сътрудничество (MCC) курсове.

Нещо повече, Global е сертифициран изпитателен център за Ниво ICAO 4 Aviation владеене на английски език тест (LPT), предлагащ изпити през цялата година.

Global Aviation SA е основана от група авиационни експерти през 1997 г., като основата му в Атина, Гърция. Компанията придобито Общите активи Егейско авиацията авиационни (Поддръжка база и др флота) и разширява бързо, придобиване на флота на нови и предварително са собственост на едно и също с много двигатели Piper самолети. Благодарение на Олимпийските игри в Атина през 2004 г., полет тренировъчна база на фирмата се премества в летище Pachi, Мегара (LGMG), Гърция генерал-майор Aviation летище. От създаването си, Global авиация има мисия да предлага най-качествени услуги в областта на, обучение на пилоти, техническо обслужване и продажби на въздухоплавателни средства.

Важни събития

Някои основни етапи в 17-годишна история Global Aviation включват:

1997: Одобрен от органа по Hellenic за гражданска авиация (HCAA) да предложи обучение за PPL 2000: Става първият частна академия, за да предложим на професионален пилот обучение в Гърция 2004: Одобрен от Обединените авиационни власти (JAA), за да предложат на частните и търговските Пилотно обучение 2008: Първо гръцката академия по поръчка чисто нов FNPT II 2009: Става Bluebird Airways TRTO за B737 2010: Търговско обучение на пилоти курсове бяха инспектирани и одобрени от Olympic Air 2011: Назначава длъжностно ниво 4 ICAO English Test Aviation Център за Aegean Airlines 2012: Назначава изключителен Ниво 4 ICAO English Test Aviation център за всички контролери гръцкото въздушно движение 2013: Назначава изключителен доставчик на обучение на пилоти от Гърция бреговата охрана за обучение на техните служители " 2014: По покана на Ryanair, сред няколко организации за обучение на пилоти в Югоизточна Европа, за да участва в представянето, по отношение на процеса на пътнически самолет на набирането пилот 2014: разширяване флота си, чрез придобиване на Piper Seminole PA-44-180 и модернизирани си полет тренажор за чисто нов Elite S923 FNPT II MCC 2015: разширяване флота си, чрез придобиване на допълнителен Piper Warrior PA-28-161 и приключи на ремонтните работи в новопридобитите поддръжка Hangar в LGMG 2016: разширяване флота си, чрез придобиване на 2 допълнителни Пайпър Warriors PA-28-161 и чисто нов Elite S812 FNPT II MCC 2016: Обявен сътрудничеството с Ryanair за новата си програма, APC, насочена към завършилите академията

EASA Търговски & Private Airplane Пилотни курсове за обучение

Global Flight Academy е най-старият пилот академия в Гърция. Като своя административен и земята училище база в Пирея и неговото летене база в летище за гражданска авиация на Pachi, Мегара (LGMG), Global Flight Academy е обучаване на пилоти за частни и търговски курсове, от 1997 г. насам, когато тя е била одобрена от Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). През 2004 г., на Обединените авиационни власти (JAA) инспектирани и одобрени Global Flight Academy като Flight организация за обучение (GR-АТО-102), в зависимост от съвместните авиационни разпоредби (JAR). През 2012 г. академията прие европейските Част-FCL стандарти агенция за авиационна безопасност (EASA).

EASA на екипажа в кабината на курсове за обучение

Global авиация е одобрен от HCAA и ЕААБ да предложи на екипажа в кабината курсове за обучение като GR-CCTO-102. Всички теоретично обучение се провежда в приземния училище база Global авиацията в Пирея. практическо обучение Курсовете "се провежда в одобрените места, включително международното летище в Атина, в съответствие с HCAA и EASA. Global Aviation предлага 3-месечен дълги курсове за обучение първоначалните кабинния екипаж, предназначени за хора, които желаят да следват кариера като кабинния екипаж в динамичния авиационната индустрия и интензивни курсове на кабинния екипаж, които могат да бъдат пригодени да отговарят на нуждите на вътрешния и международните авиокомпании.

EASA одобрена по част М Организация

Глобален център за поддръжка е предлагането на най-качествени решения за поддръжка на въздухоплавателни средства. Като си база в общата авиация летището на Pachi, Мегара (LGMG), Global Aviation е сертифицирана от HCAA и ЕААБ да предлагат услуги по поддръжка за единични и мулти бутални самолети, както EL.MF.004 организация за поддръжка. Нещо повече, Global Aviation е сертифициран Continuous летателна годност на организация за управление (CAMO), предлагащ непрекъснати услуги за самолети с един и мулти-бутален двигател като CAMO EL.MG.039 за управление поддържането на летателната годност.

Piper Aircraft & Bombardier бизнес самолети

Продажбите Global Самолет е изключителен дистрибутор на Piper Aircraft в Гърция, Кипър, Румъния и България, както и агент на продажбите на Bombardier бизнес самолети в региона. Нещо повече, Global осигурява клиенти с разнообразие от внимателно подбрани предварително са собственост на въздухоплавателни средства, които варират от самолети с един бутален двигател с луксозен бизнес самолети. Освен това, като значителен опит в областта на въздухоплаването Consulting, Global авиация осигурява клиенти с решения, включително закупуване, притежаване, поддържането и функционирането им самолети.

Места

Pireas

Global Aviation S.A.

Address
79-81 Filonos Street

18535 Pireas, Пиреос, Гърция
Телефон
+30 21 0411 0609