Olympus Aviation Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Olympus Aviation Academy е основана и експлоатирана от военни инструктори за военновъздушни сили и гражданска авиация, следвайки най-високите стандарти на ЕВРОПЕЙСКАТА ГРАЖДАНСКА АВИАЦИЯ / EASA. Olympus Aviation Academy осигурява професионално обучение на пилоти на всички нива от 0 до ATPL (лиценз за пилотен въздушен транспорт). Академията поддържа висока степен на дисциплина, необходима за изграждане на умения и характер на бъдещите авиатори. 23324_photo.jpg

Плащайте, докато летите - без риск Макар че много рекламират идеята „плати, докато летиш“, в Olympus Aviation Academy това е абсолютно вярно!

Висококачествено обучение Всички учебни полети се ръководят лично от ръководителя на обучението с цел да се осигури висококачествено обучение.

Електронно обучение Целият учебен материал, достъпен онлайн за студенти и студенти за дистанционно обучение. Може да учите от вкъщи, дори преди пристигането си!

Международно летище Като студент на Olympus Aviation Academy , вие се обучавате на второто по големина летище в Гърция (не на малки или военни летища, с много ограничения, което може да доведе до забавено обучение).

Станете професионален пилот само за 12 месеца Вашето време е ценно, така че не го губете в летателни училища с бавно обучение.

International Hour Building студентски пилоти за напреднало обучение и строители на часове имат възможност да посетят и да бъдат обучени в повече от 50 летища и летища около гръцкия континент и острови (напр. Миконос, Санторини, Корфу, Крит, Родос, Кос, Закинтос (Занте) , Skiathos, Mytilene и на много други европейски летища, или за VFR или IFR подходи.

Безплатно аеробно обучение Единствената сертифицирана летателна академия за аеробно обучение в Южна Европа. По време на изграждането на вашия час ще бъдете обучени да изпълнявате аеробни маневри!

Опитен персонал Преподавате ви от висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит в полети и обучение (военновъздушни сили и авиокомпании), за да направите курса ви приятен и полезен.

ГАРАНТИРАНА ЦЕНА В Olympus Aviation Academy разбираме, че обучението на пилоти е скъпо. Скритите такси ще доведат до изтичане на студента от бюджета му. Ние гарантираме, че няма скрити такси.

Сертифициран флот

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Дизел
  • Cessna 152 Дълготрайни танкове
  • Сенека III / PA-34

Всички самолети са сертифицирани за обучение по IFR и разбира се, флотът се разширява, за да отговори на нуждите на студентите.

23326_photo_3.jpg

Защо OAA ?

Избор на правилното летателно училище: Изборът на правилното училище за обучение е първата стъпка по пътя ви към ставане на компетентен частен или професионален пилот и най-важното решение, което ще вземете. Няма случаен подход в това да се научим да летим. Успешна летателна кариера е възможна само чрез получаване на най-доброто обучение по време на формиращите часове на авиационно обучение. Основната цел на OAA е да осигури възможно най-добрата основа за студентите-пилоти от първия ден. Не правим преки пътища и не оставяме нищо на случайността. „Летенето е изкуство и изкуството на летенето се обучава и научава от правилния персонал.“

Голям инструктивен опит: С над 34-годишен опит като пилот на ВВС, цивилен пилот, Инструктор на полети, Инструктор на полетен инструктор, Инспектор на полети, с общо 13300 часа полетно време, състоящ се от 3800 часа на военновъздушните сили, 9250 цивилни часа и 250 хидроплан hrs, се счита за един от най-добрите инструктори за полети в Гърция. Примерни солидни способности за преподаване и преподаване във изключително взискателна военновъздушна сила и търговска среда чрез изпълнение на учебния план, управление и ревизия на пилотите от начално ниво, като същевременно се предоставят ефективни курсове за обучение, PPL, от 0 до ATPL (лиценз за пилотен транспорт) , MCC, надзор и оценка в четири организации за летателна подготовка (FTOs / ATO) в съответствие с JAA / EASA наредбите. Успешно обучени над 280 частни и професионални пилоти.

Безопасност при полети: Основната цел на OAA е да осигури професионално обучение в съответствие с разпоредбите на част FCL / EASA за безопасност на полетите и стандартите за поддръжка. OAA използва само напълно сертифицирани от EASA и HCAA на Гърция самолети.

Обучителен опит: Olympus Aviation Academy е одобрена организация за обучение JAA / EASA ATO GR 123, в Солун / Гърция, под разрешението на Гръцката администрация за гражданска авиация (HCAA). Olympus Aviation Academy е създадена от професионални пилоти от военновъздушните сили и гражданската авиация с хиляди летателни часове и голям опит в учебния процес. Наземните инструктори са с доказани специализирани умения и дългогодишен опит в авиацията.

Отлично време: Отличните метеорологични условия в Солун ни позволяват да извършваме непрекъснато обучение през цялата година, без да губим ценно време и пари. През лятото високите температури тук обикновено са между 27 и 33 градуса по Целзий, въпреки че понякога се изкачват по-високо. През есенните и зимните месеци нощите са значително по-хладни, а нормалните дневни високи температури са между 21 и 25 градуса по Целзий.

Само за 12 месеца: В Olympus Aviation Academy средното време, необходимо за завършване на курса „Нула до ATPL“, е 12 - 14 месеца, включително всички обучения и изпити.

Гостоприемство: В OAA ще бъдете ръководени лично през всеки етап от вашата тренировъчна програма, в гостоприемна среда от първия въвеждащ полет до целия ден до деня, в който получите завършеното си удостоверение за съответния лиценз.

Места

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Address
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Солун, Гърция
Телефон
+30 231 047 5111