Skies Aviation Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в нашия Academy!

Скайс АВИАЦИЯ ACADEMY със седалище в Солун и е първата одобрена организация за обучение съгласно правилата на EASA в Гърция, GR АТО-122, който направлява всеки индивид от нула летателен опит да Транспортен пилот License (ATPL) чрез нашите на персонала на знания, опит и обучение на качеството.

Визия

За да се превърне в доверен лидер в авиационната индустрия в Европа чрез предоставяне на максимално качество на професионалното обучение на бъдещите пилоти и други въздухоплавателни дисциплини.

Мисия

За да се осигури най-високо качество на образованието чрез предоставяне на най-високо учебна среда и безопасността при тренировъчен полет, който ще позволи на всеки един от нашите студенти да се постигне крайната си цел.

Ние предлагаме професионално полет инструктаж и теоретични курсове за обучение от Private Pilot Licence (PPL) до лиценз за транспортен пилот (ATPL) с всички свързани Оценки за местни и чуждестранни студенти. Няма значение, ако решите, плаващ за вашето удоволствие, или изграждане на кариерата си като професионален пилот, ние Ви гарантираме най-добрия опит на обучение!

Ние работим повече от 330 дни от ПВП, плаващи условия от международното летище на Солун - втория по големина летище в Гърция и се намира на 10 минути с кола от нашите офиси. Летището разполага с 2 писти (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, радар за подход и NDB. Докато стане Airline Pilot е силно препоръчително да има летателен опит в mojor летища!

Нашият екип

Качеството на образованието се съди по качеството на преподаване инструктори, както и с техническите съоръжения на разположение за обучение. В Skies Aviation Academy са изпълнени и двата критерия.

Нашите професионални инструктори за полети са с много часове на доказани инструктиране опит както във въздуха, така и на земята. Въпреки хода ви са записани, нашият инструктор отбора е винаги готов да ви помогне в постигането на вашата цел и след това.

Skies Aviation Academy е известен със своята традиция на обучение и за своя висококвалифициран персонал в Гърция, както и в чужбина. Нашата академия е най-доброто място за тези, чиято мечта е да стане пилот с високи постижения и пълно познаване на тяхната професия.

Места

Солун

Skies Aviation Academy

Address
Thessalonikis 10, Perea,
57019 Солун, Солун, Гърция
Телефон
+30 2392 021100