Business Academy Aarhus

Представление

Прочетете официалното описание

Business Academy Aarhus разработва и предлага практически-ориентирани програми за висше образование. С повече от 4500 студенти редовно обучение, 3400 задочни студенти и около 400 служители, ние сме една от най-големите бизнес академии в Дания.

Business Academy Aarhus е Университета за приложни науки.

В няколко европейски страни, това е термин на английски език на институциите на висшето образование. Програмите степента предлагаме акцент върху приложните градуса, особено в областта на технологиите, IT и бизнеса.

Подобно на университетите, ние предлагаме и двете бакалавърски програми и може да предостави научни степени, но ние не правим възлагане майстор или докторски степени.

В допълнение към това ние предлагаме и продължаващо образование и задочни програми на ниво и краткосрочни курсове бакалавърски за хора, които се нуждаят от укрепване на тяхната квалификация по време на работа (само на датски).

Нашите програми съчетават теорията с практиката.

Ние приоритет обучение в малки групи, работа, работа по проекти, сътрудничеството в търговията и промишлеността, реалистични случаи и задължителни стажове. В момента има около 900 чуждестранни студенти, и всяка година повече от 300 от нашите ученици отидат в чужбина за част от техните програми.

Разработване и изпълнение на програми трябва да създават стойност за студенти, така и за фирми. С оглед на това ние правим специален усилия да прилагат нашите квалификациите по отношение на конкретни иновации и развитие на проекти в съвместни усилия с фирми за партньорство.

Няколко години опит с висше образование

Business Academy Aarhus е основана на 1 януари 2009. Той е създаден като сливане между програмите за висше образование от Бизнес колеж Aarhus, Aarhus Tech и СП (земеделското училище). Някои от нашите програми днес се предлагат в сътрудничество с Aarhus School на морската и технически инженеринг.

Гъвкава път към висшето образование

Избор на програма е важно решение живот, и се установи в кои програма е точно за вас, не винаги е лесно.

В Business Academy Aarhus, Университет за приложни науки, ние предлагаме и двете програми на Академията Професия степен (AP градуса) и бакалавърско. Една програма AP степен съответства на първите две години от програма за бакалавърска. Програмата осигурява квалификация, само по себе си, но може да бъде и по динамичен начин, за да получите по-дълъг образование. Затова имате възможност да въведете работа живот директно след окончателните си изпити, или можете да продължат обучението си с бакалавърска степен по една от нашите най-програми или в друга институция в Дания или в чужбина.

Обучението в академията

Когато започне работа по програма за висше образование, можете също така да приеме, че вие ​​сте отговорни за собствения си живот. Нашият опит е, че можете да научите най-, когато се включат активно в преподаването. Ние Ви предоставяме възможност да се включат активно през малките часове на около 30 студенти и чрез работа по проекти и казуси, които са важни елементи във всички програми.

Всички наши програми са тясно свързани с индустрията. Ето защо ние комбинираме теория и практика и най-вече научи частите на теорията, която по-късно можете да използвате в работния си живот за решаване на практически проблеми. Затова фирма посещения и гости лекции са важна част от всички наши програми и проекти, и финален изпит проекти обикновено са базирани на практически проблеми в конкретни фирми. Има около 18-25 часа обучение на седмица. Броят на учебните часове варира от седмица на седмица и от програмата за програма.

Вашата кариера започва с образованието

Без значение дали търсите за стаж или първата си работа след дипломирането, Кариерен център Business Academy Aarhus може да ви осигури с вдъхновението, инструменти и помощ имате нужда. Като студент академия, можете да участвате в различни курсове и семинари, като помощ за приложения, автобиографии и интервюта за работа. Ние също така предоставя индивидуална помощ и съвети.

Международна среда

Повечето от програмите Бизнес академия Орхус са предлагани в двата датски и английски език. Като студент в Академията, вие следователно ще бъде част от международна среда. Имаме около 1000 чуждестранни студенти от много места по света. Ако изберете една от програмите, преподавани на английски език, ще учат със студенти от различни страни и обучението и изпитите са на английски език. Интернационализацията не само се развива в класните стаи, но и в много социални дейности, които предлагаме.

Свят на възможностите

Първи добра работа след дипломирането си е целта на повечето студенти на Академията. Някои студенти обаче избират да учат допълнително и съчетават работата с един курс на непълно работно време и някои избират да продължат образованието си на пълен работен ден в Дания или в чужбина на един от много образователни институции, които имаме споразумения курс признаване с. Можете да прочетете повече за работа и допълнителни възможности за образование при описанията на всяка програма.

Подгответе се за бъдещето чрез вашия Internship

Като студент в Business Academy Aarhus ще вземе участие в задължителен стаж, където ще бъде в състояние да използва знанията си на практика. Това 2-10 месечен стаж (обикновено 3-5 месеца) ще ви даде възможност да изпитате:

Съответен реалния живот обучение във фирма

  • Networking и опит, който може да доведе до бъдеща работа
  • Работа в международна компания

Всяка година Business Academy Aarhus си сътрудничи с повече от 800 фирми в Дания и в чужбина, например: Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk и Porsche USA.

Стаж в чужбина

Можете да изберете да вземе стажа си навсякъде по света, и в рамките на Европа можете да получите финансиране по Еразъм за покриване на разходите, свързани с приема на стаж в чужда страна. В Business Academy Aarhus ние си сътрудничи с организации и фирми, за да помогне с стажове в например Малайзия, Шанхай, Канада и Танзания.

Места

Aarhus

Business Academy Aarhus

Address
Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences
Sønderhøj 30

8260 Viby J Aarhus, Дания
Уебсайт
Телефон
+45 72 28 60 00