Copenhagen Academy of Fashion Design

Представление

Прочетете официалното описание

Копенхагенската академия по моден дизайн е международно известна частна академия, създадена през 1983 г. От самото начало Академията обучава дизайнери за облекло на високо ниво на изработка и със силен визуален израз. Нашите възпитаници са представени на всички нива в модния бизнес, както на национално, така и на международно ниво.

Академията има кандидати от цял ​​свят, а през 2016-17 година 16 различни националности получават образование, затова преподаваме на датски и английски език. Смятаме, че е от най-голямо значение в един все по-глобализиран свят, че контактът и културният обмен се случват в различните класове и нива.

Това е продължаващата мисия на Академията, за по-нататъшното развитие на занаятчийството и програмата, така че те винаги отговарят на изискванията на модния бизнес към младите и предстоящите дизайнери. Обмисляте да кандидатствате и искате да посетите Академията, тогава ви препоръчваме да направите среща.

Академията се помещава в стария склад "Ханс Джуст" в Østerbro. Светлата, просторна и отворена работна стая на площ от 370 кв. М. Е идеална за културния обмен между различни класове и нива. Поради многото националности, които посещават, всички учители са поне двуезични и курсът се преподава едновременно на датски и английски език. (Английският език е най-важният технически език в сектора на облеклата) Шевни машини, overlocks и индустриална машина за кожа са на разположение на студентите и ние естествено работим върху Stockmann Mannequins Wifi е на ръка и се използва и по време на учебни сесии.

Академията е одобрена за държавна субсидия (SU) от датската държава. Международните студенти трябва първо да кандидатстват в родните си страни, преди да го направят в Дания.

Места

Копенхаген

Address
Århusgade 88, 5th. Floor
DK-2100 Copenhagen Ø
Denmark

Копенхаген, Дания