Прочетете официалното описание

Копенхагенската академия по моден дизайн е международно известна частна академия, създадена през 1983 г. От самото начало Академията обучава дизайнери за облекло на високо ниво на изработка и със силен визуален израз. Нашите възпитаници са представени на всички нива в модния бизнес, както на национално, така и на международно ниво.

Академията има кандидати от цял ​​свят, а през 2016-17 година 16 различни националности получават образование, затова преподаваме на датски и английски език. Смятаме, че е от най-голямо значение в един все по-глобализиран свят, че контактът и културният обмен се случват в различните класове и нива.

Това е продължаващата мисия на Академията, за по-нататъшното развитие на занаятчийството и програмата, така че те винаги отговарят на изискванията на модния бизнес към младите и предстоящите дизайнери. Обмисляте да кандидатствате и искате да посетите Академията, тогава ви препоръчваме да направите среща.

Академията се помещава в стария склад "Ханс Джуст" в Østerbro. Светлата, просторна и отворена работна стая на площ от 370 кв. М. Е идеална за културния обмен между различни класове и нива. Поради многото националности, които посещават, всички учители са поне двуезични и курсът се преподава едновременно на датски и английски език. (Английският език е най-важният технически език в сектора на облеклата) Шевни машини, overlocks и индустриална машина за кожа са на разположение на студентите и ние естествено работим върху Stockmann Mannequins Wifi е на ръка и се използва и по време на учебни сесии.

Академията е одобрена за държавна субсидия (SU) от датската държава. Международните студенти трябва първо да кандидатстват в родните си страни, преди да го направят в Дания.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • датски

Това училище също предлага:

Диплома

Copenhagen Academy of Fashion Design

Академията обучава дизайна на дрехи. По време на програмата се акцентира върху развитието на творческите способности на учениците, като им се даде художествено и визуално ... [+]

Програмата

Предназначение

Академията обучава дизайна на дрехи.

По време на програмата се акцентира върху развитието на творческите способности на учениците, като им се даде художествено и визуално усещане за рутина в творческия процес, съчетано с солидна и задълбочена основа в различните области на плавателния съд.

Наред с програмата студентите ще получат информация за многото аспекти и изисквания на бизнеса чрез посещения на търговски панаири, фирми и помощ по време на модната седмица, така че те да не са неподготвени, когато навлязат на пазара на труда. Програмата е с продължителност 2 години.... [-]

Дания Copenhagen
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски