European Film College

Представление

Прочетете официалното описание

Европейският филмов колеж е повече от един филм училище. Ние сме датски фолк гимназията, предлага на младите хора от всички краища на света на 8½-месечен интензивен, практически филм фондация програма (на английски език). През лятото ние предлагаме селекция от 1-седмично филмови семинари и работни срещи (на датски). Ученици и учители живеят на територията на колежа, създавайки уникално интензивен и социална среда, развиващ около филма.

Европейският филмов колеж се намира в селски Ebeltoft, Дания, и е уникален в своя подход към преподаването кино. Всеки, който има интерес да прави филми и обучение за филми е добре дошъл, и ние имаме студенти от всички краища на света, обикновено повече от 25 националности наведнъж.

Защото това е жилищна училище, ще живее и диша филм 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Дори когато не сте в час, или работи по проект ще бъде скрининг филми, говорим филми, анализиране и ги обсъждаме.

Европейският филмов колеж предлага два вида курсове: основно ястие, 8½-месечен филм фондация програма (на английски език), както и летни курсове, селекция от 1-седмично филмови семинари и работни срещи (на датски).

На този сайт би трябвало да можете да намерите цялата необходима информация за всички наши дейности. Ако все още имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Места

Ebeltoft

Address
Carl Th. Dreyers Vej 1
DK-8400 Ebeltoft
Denmark

DK-8400 Ebeltoft, Дания