Kalo Organic Agricultural College

Представление

Прочетете официалното описание

Kalø е единственият биологичен селскостопански колеж в Дания с около осемдесет до сто студенти и около двадесет служители, запалени по биологичното земеделие.

Колежът за биологично земеделие Kalø се намира в селски район на ръба на гората и близо до морето, на три километра от Ронде, среден град с всички необходими съоръжения и на тридесет километра от Орхус, вторият по големина град в Дания .

Училището набляга на практическите умения, а училищното стопанство е важна част от образованието и ежедневието. Практическите учебни съоръжения включват около петдесет хектара органично обработвани земеделски земи за култури и зеленчуци, оранжерии, машинен парк, съоръжения за отглеждане на наши свине, овце, млечни крави и бикове.

Ние предлагаме пълен пансион за всички ученици тук в училището. Качването включва три хранения на ден и безплатно сутрешно и следобедно кафе. Разполагаме с отлична кухня, която осигурява на нашите ученици органична храна, предлагаща също вегетариански и вегански възможности.

Места

Rønde

Address
Skovridervej 3, Kalø
8410 Rønde

8410 Rønde, Дания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: