Zealand Business College ZBC

Представление

Прочетете официалното описание

Zealand Business College ZBC има професионални училища и колежи в 8 града на Зеландия. Ние сме едно от най-големите бизнес училища в Дания и най-голямата гимназия в Зеландия. Ние предлагаме повече от 40 различни професионални образования и имаме продължаващо и допълнително образование в много индустрии.

Въпреки че сме голямо училище, нашата основна мисия е да поддържаме широчината на образователната оферта и да имаме високо качество на образованието.

Имаме и много професионални и социални среди. Фокусът е върху отделния ученик, но също така подчертаваме, че нашите ученици са част от силна общност по време на обучението си.

Нашето училище също е международно ориентирано, така че учениците от цялото образование могат да получат стаж в чужбина.

Имаме над 1000 служители в Зеландския бизнес колеж. Общото за нас е, че работим с хора, образование и продължаващо образование по различни начини и с високо ниво на професионализъм.

В същото време ние се фокусираме върху това, което работата на Зеландските бизнес колежи означава за нашето общество и не на последно място за много граждани.

От 2020 г. Зеландският бизнес колеж е приет като училище за световни цели на ЮНЕСКО.

Места

Slagelse

Address
Bredahlsgade,3
4200 Slagelse, Дания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: