CEPT | Summer Winter School

Представление

Прочетете официалното описание

Цели

Тези програми се различават от редовните семестри по отношение на структурата, подхода и съдържанието. Ключовите думи, които улавят духа на SWS, са експеримент, разнообразие и иновации. Те изследват нововъзникващите области, осигуряват пространство за тестване на нови идеи и методи, улесняват опита на място, помагат за разбирането на критични сайтове и ситуации и създават възможности за учене чрез вземане. Курсовете в SWS са интензивни и имат кратка продължителност от две до четири седмици.

ориентация

Знакът на SWS е обогатителният сорт. Те го постигат, като предлагат курсове, обхващащи широк спектър от теми и въпроси и създаване на разнообразна учебна група, като канят студенти от други колежи да кандидатстват за курсовете. Интелектуалната среда е обогатена и чрез включването на потенциални професионалисти, академици, художници и експерти от цялата страна и чужбина, за да преподават. За да привлече повече ресурси отвън и да го направи удобно, SWS насърчава факултета на CEPT да организира курсове с тях. В такива случаи преподавателският състав на университета играе основна роля при администрирането на курсовете.

курсове

Членовете на факултета помагат на студентите да разберат естеството и ориентацията на курсовете и да им дадат възможност да направят добре информиран избор. За да постигнат това, те изрично посочват целите, начина на преподаване или работа и резултатите от обучението. В предишния SWS студентите са облагодетелствали семинарните сесии, дейностите, които са ориентирани към монтажа и тези, които изискват пътуване; и възможности, които осигуряват придобиване на специфични умения. През следващите години този палет ще бъде разширен, като предлага повече курсове, които ще стимулират интелектуално, включват мултисензорно обучение, съсредоточаване върху специализирани процеси и придаване на умения.

SWS са уникални възможности за разширяване на хоризонта на обучение, взаимодействат с голяма група ентусиазирани и талантливи студенти, практици и академици и представят академични инициативи на CEPT. Отворени за студенти от различни среди, курсовете стават динамични и богати мултикултурни учебни среди. През следващите години програмите ще изследват повече пътища и ще се развиват.

Места

Ахмедабад

Address
Kasturba Lalabhai Campus, University Road, Vasant Vihar, Navrangpura
Ахмедабад, Гуджарат, Индия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: