Cochin International Language Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Кочин International Academy Language (CILA) е международна институция за обучение по английски език и обучение на учители. Ние създаваме международни възможности за по английски език учители в Non-англоезични региони като Западна Европа, Централна / Източна Европа, Азия, Латинска Америка, Близкия Изток / Северна Африка и държавите от Субсахарска Африка. Ние също така предоставя обучение по английски език за студенти, които искат да учат или работят в чужбина особено в англоезична страна.

Кочин международен език ACADEMY (CILA) е собственост и се управлява от JS ОБУЧЕНИЕ РЕШЕНИЯ Private Limited, компания, регистрирана и учредено по Закона за дружествата, 1956. CILA се намира в Angamaly, в близост до летището Кочин International. Той е само на 2 минути път с кола до Angamaly жп гара.

Училището се управлява от местните англоговорящи от Великобритания и Канада с няколко години опит в преподаването на английски език. Ние предлагаме разнообразие от курсове, като например Trinity CERT. TESOL за учители по английски език, за да се превърне в квалифициран преподавател по английски език за говорещи други езици, IELTS, за тези, които желаят да работят или учат в чужбина, бизнес английски, говорим английски език за възрастни, говорим английски език за деца и дори 1-1 Skype сесии.

Нашите учители са добре квалифицирани и обучени да преподават английски език с помощта на съвременните методи. Студентите се насладят изучаването на английски език в нашия център. Двама от нашите учители са бивши IELTS изпитващите и са работили в различни страни по света като Великобритания, Канада и в Близкия изток. Така можете да сте сигурни, че вашият живот е 100% вярна. Така че, CILA става първият ви избор да учат и преподават на английски език.

Места

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: