Eruditus Executive Education

Представление

Прочетете официалното описание

КОИ СМЕ НИЕ

Светът на бизнеса се променя с бързи темпове. Е, как не само се адаптираш, но оставаш пред конкуренцията?

Широкото портфолио от персонализирани и отворени програми на Eruditus Executive Education в Индия, Сингапур, Дубай и други глобални местоположения предлагат необходимите рамки за справяне с предизвикателствата днес и утре. Водени от възпитаници на INSEAD и Harvard и подкрепени от програмни експерти от цял ​​свят, програмите са проектирани и провеждани в съюза с водещи световни бизнес училища.

Ние проектираме програми, които ви позволяват да комбинирате обучението с действителното внедряване. Когато се запишете в една от програмите си, ще получите предимството да учите в интерактивна среда с разнообразна група от колеги. Програмите са проектирани в редица формати, включително кратки семинари с продължителност няколко седмици, онлайн програми или цялостни модулни сесии, като всички те се фокусират върху развитието на отговорни лидери във всеки бизнес сценарий.

НАШИЯ ПОДХОД

В "Ерудит" една от фокусните ни области е как да създавате и предоставяте подходящи програми, които не само ви помагат с "какво е", но и ви подготвят за "какво може да бъде".

Това включва цялостна рамка, необходима за справяне с присъщите бизнес предизвикателства.

НИЕ ЗНАЕМ

Не само съдържание, но и методът е важен

Нашите програми се създават с помощта на широк спектър от методи и модули за обучение, които се съчетават, за да се адаптират към вашите натоварени графици и ангажименти по време на работа. Успоредно с това се набляга и на начина, по който се учите. Изучаването чрез действителни взаимодействия в класната стая, онлайн сесии, казуси, симулации в реално време и практически упражнения ви принуждават да се изправите пред предизвикателствата. Нашите програми ще ви насърчават да зададете подходящи въпроси, да провокирате стратегическо мислене и да обсъждате с връстници - умения, които можете да използвате дори в ежедневната си офис среда.

Как учението има значение

Eruditus си сътрудничи с някои от най-добрите бизнес училища и преподаватели, които осигуряват цялостно 360-степенно обучение. Те не само преподават най-новите нововъведения, необходими за бизнеса, но и разработват иновативни курсове, които са уместни в настоящия професионален сценарий.

Необходими са персонализирани програми

Нуждите на всяка фирма са уникални. Цели на всяка академична институция са различни. Ние не само разпознаваме това, ние прегръщаме това. Прекарване на много време, предварително програмиране, за да разберете уникалните нужди, които нашите партньори са крайъгълният камък на подхода "Ерудит". За това непрекъснато работим, за да проектираме и доставяме програми в редица формати, като краткосрочни семинари, класове, които траят няколко седмици или месеци, онлайн сесии или пълни модулни програми. Всички програми са предназначени за това, което участниците изискват по отношение на учебната програма, наличното време и достъпността.

Дългосрочни взаимоотношения

Повечето от нашите партньори проведоха последващи обучителни сесии с нас. Нашият ангажимент към нашите партньори надхвърля само учебната интервенция. Ние имаме голям интерес да изпълним дългосрочните цели на компанията или образователните институции.

Места

Мумбай

Address
Eruditus Executive Education
1, Trade Center, Bandra Kurla Complex

400051 Мумбай, Махаращра, Индия

Gurugram

Address
Eruditus Executive Education
Level 4, Augusta Point,
Golf Course Road

122002 Gurugram, Харяна, Индия

Дубай

Address
Eruditus Executive Education FZ-LLC
FO5, Floor 1, Block 18, Dubai Knowledge Village

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства

Сингапур

Address
78 Shenton Way,
#20-02

079120 Сингапур, Сингапур

Бъркли

Address
Бъркли, Калифорния, Съединени Американски Щати

Еванстън

Address
Еванстън, Илинойс, Съединени Американски Щати

Лондон

Address
Лондон, Англия, Великобритания