KBuffer

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1986 г. в Ченай, Индия, "KBuffer Online", собственост на г-н GM Sundaram се е отдала на различни клиенти в областта на Издателска и полиграфическа дейност, и мултимедия. Те също имаше клон в Мадурай да се погрижат за нуждите на много издатели в този град.

Организаторът, господин GM Sundaram има богат опит в областта на обучението, издателство и мултимедия. През 2003 г. Super Graphics започнаха да промотират различни курсове с марката на KBuffer, Списъкът на курсове включват:

Техническа документация ЕЛЕКТРОННО ОБУЧЕНИЕ E-PUBLISHING Тестване на софтуер (Разрешено от Hewlett Packard или HP) Мултимедия, и много повече.

През 2005 г. те въведе нова концепция за виртуална класна стая, където хората могат да научат много неща, използващи E-Learning методология. Сега те имат учениците правят различни курсове от различни части на Индия, а също и в чужбина. KBuffer провежда също Специални Професионални курсове в много колежи в град Ченай.

Г-н Sundaram беше служил като Centre ръководител на APTECH-Arena Мултимедия за първия си център в Gandhi Nagar, Adyar.

Той започва кариерата си като принтер в името на Шри Jagan принтери. Той тичаше собствените си публикации, Niraimathi публикации, които се публикуват месечни списания.

Той също така служи като генерален мениджър на голяма издателска къща в Ченай. Г-н Sundaram е един от пионерите на Desktop Publishing в Ченай.

Места

Ченай

Address
16 Saint Mary's Road, Mandaveli
600028 Ченай, Тамил Наду, Индия

Програми

Това училище също предлага: