NMAT by GMAC

Представление

Прочетете официалното описание

За да се запишете за изпити, доставени в Южна Африка, моля кликнете

За да се запишете за изпити, доставени във Филипините, моля щракнете

За да се запишете за изпити, доставени в Нигерия, моля кликнете

Съветът за приемане на висши училища (GMAC) е глобална организация с нестопанска цел, състояща се от водещи висши училища за бизнес в целия свят.

GMAC смята, че бизнесът и управлението са от решаващо значение за икономическото и социалното благополучие на хората по света. Ние се застъпваме за висше образование по мениджмънт и неговата стойност за хората и обществото. GMAC е собственик и администратор на изпитите GMAT® и NMAT by GMAC ™.

GMAC се стреми да увеличи достъпа, за да се разраства и диверсифицира групата кандидати; разработване на оценки за посрещане на глобалните потребности от образование за управление; и разширяваме стойността за училищата с нашите знания за продуктите, услугите и индустрията.

GMAC отговаря на нуждите на училищата по мениджмънт, както и на настоящите и бъдещите студенти, чрез широк спектър от продукти, услуги и програми, предназначени да отворят врати за студенти, професионалисти и завършили програми за управление в световен мащаб. GMAC служи и като водещ източник на изследвания и информация за качествено образование за висше образование.

121167_headway-537308-unsplash.jpg

Защо да приемате NMAT by GMAC ™

1. Приема се от водещи бизнес училища на развиващите се пазари

NMAT by GMAC ™ се използва за приемане на някои от водещите дипломирани бизнес програми на развиващите се пазари, включително Индия, Южна Африка, Нигерия и Филипините. Донесени за вас от производителите на изпита GMAT®, изпитът NMAT by GMAC измерва уменията, необходими за академичен успех в програмите за управление.

NMAT by GMAC е създаден да ви даде увереност да се представите максимално добре. Изпитът е приятелски настроен към кандидата, което ви позволява да изберете реда на секцията и няма отрицателна оценка. Важното е, че материалът за подготовка за тест ви помага да се запознаете с формата на въпроса и съдържанието, което се измерва на NMAT by GMAC изпита. Запомнете - подготовката повишава увереността и ефективността.

2. Оценка на високо качество от производителите на изпита GMAT

NMAT by GMAC е символ на качеството, тъй като бе представен за първи път в Индия преди повече от 20 години - дава възможност на участниците в тестовете да получат образование за завършило мениджмънт и кариера по избор, като същевременно предоставят на училищата достъп до най-добрите таланти.

3. Създаден за удобство и за изграждане на увереност

Когато се явявате за някакъв тест, нервите винаги са важен фактор за това колко добре се представяте в деня на теста. При проектирането на NMAT by GMAC изпит NMAT by GMAC разгледахме начините да задействаме тези нерви, така че да можете да се представяте с увереност.

NMAT by GMAC е създаден да ви даде увереност да се представите максимално добре:

  1. Провеждане на теста многократно: Можете да вземете NMAT by GMAC три пъти за дадена година на тестване. Това ви дава увереността, че имате повече от една-единствена възможност да изпълните най-доброто от себе си.
  2. Изберете реда на секциите: NMAT by GMAC ви позволява да изберете реда, в който отговаряте на всеки от секциите от теста. Това ви позволява да играете според силните си страни.
  3. Без отрицателна маркировка: Понякога просто не сте сигурни в правилния отговор на теста и изчерпвате времето си. Е, можете да направите информирано предположение без страх от наказание за грешен отговор. Системата без отрицателно маркиране е в съответствие с глобалните практики.
  4. Наличие на материали за официални практики: Важно е да се подготвите за теста, за да изпълнявате възможно най-добре. Подготвителната помощ ви запознава с форматите на въпросите и съдържанието, което се измерва на NMAT by GMAC изпит NMAT by GMAC . Можете да получите достъп до NMAT by GMAC официални материали NMAT by GMAC ™, които имат въпроси, взети от действителни NMAT изпити, прилагани в миналото.
  5. Практика за изостряне на вашите умения: Официалните материали на NMAT by GMAC са предназначени да предоставят експозиция и запознаване с видовете и стила на разпитване. Подготовката повишава увереността и ефективността.

NMAT by GMAC е създаден за ваше удобство:

  1. Прозорец за тестване: Можете да изберете предпочитаната от вас дата по време на тестовия прозорец.
  2. Самосрочен график: Можете да изберете датата, часа и местоположението на тестовата си среща в реално време въз основа на наличието на места във всеки тестов център.
  3. Регистрирайте се за NMAT by GMAC ™ от вашия мобилен телефон: Позволява ви да се регистрирате по всяко време и навсякъде.
  4. Кандидатстване в бизнес училища след преглед на резултатите: Можете да изпратите резултата си на приемащото B-училище след преглед на резултата си, в зависимост от срока за кандидатстване на училището.

Места

Сектор 12

Address
122002 Сектор 12, Харяна, Индия

Кейп Таун

Address
Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република

Макати

Address
Макати, Метро Манила, Филипини

Абуджа

Address
Абуджа, Федерална столична територия, Нигерия

Програми

Подготовителен курс