Northpoint Centre of Learning

Представление

Прочетете официалното описание

Northpoint Философия

Бизнес успехът е създадена от управленски интелигентност. Управленски интелигентност идва от действена знания. Акт, знание може да се създаде само чрез индуциране в реално време практическо измерение на съществуващата теория, която е наистина за документиране на опита от миналото. И че реално учене започва там, където свършва теорията. Това води до успешни кариери и проспериращи организации.

Уникален модел за обучение

Постиженията на над 500+ завършилите Northpoint са доказателство за уникалния модел на обучение, че центърът е създаден и следва. Всички курсове са по същество, провеждани в партньорство с най-добрите организации в своята област. Това гарантира валидността на учебната програма, която се преразглежда всяка година и се актуализира в съответствие с изискванията на промишлеността. Близо ангажимент от страна на индустрията, която получава в полза на обучени кадри носи висши практикуващите мениджъри да се обучават и наставляват учениците чрез курсовете.

Ключови акцентите на Уникален модел за обучение са -

  • Учебната програма е предназначена консултации с индустрията, за да се направи всичко учене необходима и актуална
  • Цялото обучение е в ръцете на практикуване на мениджърите да донесе реалния живот учене в класната стая (100 + мениджърите практикуващите учат в Northpoint)
  • Всеки студент работи на полето и в компанията стажове на живи проекти
  • Менторство програма за подпомагане на развитието
  • • Всички кръг развитие чрез програмата с акцент върху личните области на развитие, като презентационни умения, управление на времето, работа в екип, за оформяне и етикет, и т.н.

Академично усъвършенстване

Класираха сред първите шест "индийска УЧИЛИЩА за най-добър маркетинг комуникации и управления по рекламата УЧИЛИЩЕ" на наградите на забавно образование за 2015 г. 
награда ДНК иновативни B-училище за иновации в сграда Academic & Industry интерфейс 2015)
Класираха сред първите 3 Реклама училища в Индия на наградите забавно образование през 2014 г.

Industry View

Northpoint Център за обучение мисли глобално, осигурява разнообразни, мултикултурна учебна среда, която ни дава режещ ръб и уникално конкурентно предимство. Докато MBA курсове придават основни познания за пазарни проучвания или маркетингова комуникация, програмата Northpoint носи в тежките условия на специализирани обучения, необходими за партньорите по промишленост Northpoint с някои от най-големите и най-успешните рекламни и маркетингови компании в страната. Нашите изследвания Market програма създадена с Nielsen съвместна носи в всички необходими предпоставки, които подпомагат нашите ученици да бъдат ръцете на техните работни места, започващи ден един.

Northpoint Център за обучение е била установена от Lintas социални грижи се доверява на работниците и служителите, на бившите индийски акционерите на Lintas India Private Limited. Lintas Индия е група с водещи комуникации на 16 фирми. Той е член на Lowe Worldwide, която е част от Interpublic Group на фирмите, САЩ. Interpublic е водеща световна организация на рекламни агенции и маркетингови фирми. Той има 43,000 служители по целия свят в 130 страни.

Места

Мумбай

Address
Unit No. 13, Third Floor
Prabhadevi Industrial Estate
408, Veer Savarkar Marg

400 025 Мумбай, Махаращра, Индия

Индия онлайн

Address
Rustic Highlands
Old Khandala Road
Khandala -

410 401 Индия онлайн, Индия