Anibrain School Of Media Design

Представление

Прочетете официалното описание

В Anibrain школа на Media Design, ние създаваме магьосници, които са обучени да апелирам невъзможното и да проправи пътя в дигиталната ера.

Учете се от експерти промишленост: US!

Нашите квалифицирани инструктори и преподаватели донесат години трудов стаж до масата, заедно с най-добрите промишлени практики, което ги прави идеален да преподават и предават знания.

С кредити за над 65 холивудски филми, включително Harry Potter, Resident Evil, Death Race и сол. Anibrain VFX е един от водещите доставчици на Индия на визуални ефекти към филмовата индустрия в Холивуд.

Estd. през 2006 г.

Основана през 2006 г. от Jesh Krishna Murthy, Anibrain е превърнал във водещ име в световен мащаб в създаване на цифрово съдържание, включително филми, телевизия, Apps, Mobile и Web. Нашите клиенти са кой кой е на цифровия свят и това е този опит и умения, които предлагаме на цифровата образование arena.Our уникален курс фаянс и педагогиката ни дава възможност да се създаде индустрия готови новите медийни професионалисти, които могат да се конкурират в световен мащаб в професии, включително VFX, анимация, игри, мобилни приложения, цифрова обработка Pixel, уеб, взаимодействие медии, Video Technology, Visual Design т.н.

ЗАЩО САЩ

Независимо дали вашият интерес е в Animation, визуални ефекти за филми, или инструменти, които да създават страхотна New приложения, игри, видео или да започнат кариера в дигитален маркетинг, ние имаме широка гама от курсове на разположение да отговаря на нуждите ви, и да ви помогне да се впуснат в страхотна кариера. Ghost Rider, Silent Hill, Chronicles, котки и кучета Джон Ву Red Cliff и Resident Evil са само някои имена в дълъг списък от холивудски филми, където вълшебства Anibrain си е признато и оценено.

Места

Pune

Anibrain School Of Media Design

Address
Anibrain School of Media Design,
2nd floor, Sapphire Plaza,
Near Axis Bank, Sakorenagar,
Vimannagar

411014 Pune, Махаращра, Индия
Телефон
+91 20 3056 0344