City Colleges - Online Learning

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Колежа на електронното обучение в City колежи

В Колежа по е-обучение, ние предлагаме и същи град колежи курсове, но в онлайн формат. Учениците се радват на ползите от световна класа онлайн ресурси, най-добрите и най-съвременни учебни материали, както и безмилостен ангажимент за персонално внимание. Град колежи "Колеж по електронно обучение представлява напълно нов подход към трето ниво професионално образование и подготовка изпит в интернет.

Много от водещите лектори на Ирландия в областта на правото, счетоводството, Media, Entertainment & журналистика, бизнес, Computing & IT, изкуствата, криминология и психология са се обединили, за да предложи на студентите различен вид на образователен опит, един, където нуждите на обучавания са първостепенно значение, и неговите или нейните очаквания са постоянно надминати.

Как работи

Е-обучението е доказала, че е много ефективен метод на преподаване. Той е осигурил милиони на учащите се с безценни възможности за постигане на напредък на обучението си в удобен, по-достъпни и ефективен начин. В доклад, изготвен по поръчка на американското министерство на образованието (оценка на основани на доказателства практики в онлайн обучение (2010)) установи, че "класове с онлайн обучение (дали преподавани изцяло онлайн или смесени) средно произвеждат по-силни резултати студент учене, отколкото да направят класове с единствено лице в лице инструкция ", и" .. че средно, ученици в онлайн условията на обучение, извършени скромно по-добри от тези, които получават лице в лице с инструкции. "Като един курс с Колегията на електронното обучение в City колежи не може да бъде по-лесно. Вие ще имате достъп до пълен набор от лекции (на живо или на запис - изборът е ваш), извънредни учебни материали във формат за изтегляне, и личен, един-към-едно подкрепата от курса си учител.

Места

Ирландия онлайн

Address
College of e-Learning, City Colleges,
South Great George's Street,
Dublin 2

Ирландия онлайн, Република Ирландия

Великобритания онлайн

Address
Великобритания онлайн, Великобритания

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати

Австралия онлайн

Address
Австралия онлайн, Австралия

Канада онлайн

Address
Канада онлайн, Канада

Германия онлайн

Address
Германия онлайн, Германия

Франция онлайн

Address
Франция онлайн, Франция

Сингапур онлайн

Address
Сингапур онлайн, Сингапур

Обединени арабски емирства онлайн

Address
Обединени арабски емирства онлайн, Обединени Арабски Емиерства

Италия онлайн

Address
Италия онлайн, Италия

Програми

Това училище също предлага: