Прочетете официалното описание

За училище

Корк Английски Свят, Ирландия, носител на наградата "Кеймбридж", предлага курсове, които са предназначени да осигурят на студентите езиковите умения, необходими за ефективна и уверена комуникация на английски език. Нашите курсове също така предоставят на студентите умения и стратегии, необходими за изучаване на английски извън класната стая.

Корк Английският свят е специализиран в курсове по английски език и обучение за учители за учители по английски като втори език. Нашите методи се основават на над 30 години комбиниран опит и опит.

Като лидер в областта на обучението за учители на езици, CEW трябва да бъде на челно място в методологията за езиково обучение. CEW има основен персонал от 8 души под ръководството на Majellia Sheehan & Mireille Kingston. Нашият опит е доказан, от време на време получаваме желаните резултати.

В Корк Английски свят вие ще говорите английски за минимум 20 часа седмично ... английският език вече не е измислен!

Cork English World предлага курсове по английски език на най-малко 6 нива - от елементарно (A1) до напреднало (C1), с максимум 12 ученика на класа.

Препоръки

"Благодаря ви много за този курс. Имах страхотно време тук в училище и в Корк като цяло. Много съм щастлива, че избрах това училище. Исках да подобря моите английски и определено го направих и получих много повече. "(Екатерина, Русия)

- Благодаря ти много за всичко. Имах страхотно време в CEW. Всеки е наистина добър и приятелски настроен "(Майко, Япония)

"Определено бих препоръчал CEW! Това не беше просто информативно за мен, а наистина забавно. Имах наистина забавно време, винаги очаквам да стигна тук сутрин "

(Romina, Германия)

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Cork English World

Общите английски курсове са на разположение през цялата година и са многонационални. Курсовете са 15, 20 или 24 часа на седмица (60-минутни уроци). Студентите могат да се ... [+]

Преглед на програмата

Общите английски курсове са на разположение през цялата година и са многонационални. Курсовете са 15, 20 или 24 часа на седмица (60-минутни уроци). Студентите могат да се записват за няколко седмици с минимален престой от 1 седмица.

На първия си ден от обучението ще направите кратък тест за устно поставяне, за да прецените нивото си на устна английски език и след това да бъдете назначен в съответния клас. CEW ще ви изпрати имейл, преди да пристигнете, за да прецените уменията си за граматика и писане.... [-]

Република Ирландия корк
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Cork English World

Академично / Работа & Изучаване е програма, предлагана от Cork English World за студенти, които желаят да постигнат високо ниво на английски език за работа или обучен ... [+]

Преглед на програмата

Академично / Работа & Изучаване е програма, предлагана от Cork English World за студенти, които желаят да постигнат високо ниво на английски език за работа или обучение в англоезична среда. IELTS, FCE или CAE са неразделна част от програмата.

Учениците посещават класове за 15 часа седмично в продължение на 25 седмици.

Курсът се състои от:

12 - 13 седмици от общ английски език 10-12 седмици от подготовката на изпитите по IELTS / FCE / CAE ... [-]
Република Ирландия корк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
25 седмици
Кампус
Научете повече на английски