Corkscrew Startup School

Представление

Прочетете официалното описание

Нека създадем Вашето бъдеще заедно

Ние сме Тирбушон, доставчик на стажовете и бизнес стартиране на училище всички в едно. Ние вярваме в подпомагането на хората да правят по-добри, както в личен и професионален живот. Дръжте учене, останете гладни.

Тирбушон са иновативен доставчик на стажове и бизнес стартиране на програми, разположени по целия свят. Ние сме базирани в оживения град Ексетър, Великобритания, и нашата цел е ясна. Ние искаме да създадем най-добрите възможности за лично и професионално развитие на пазара.

Обучение по предприемачество и бизнес развитие

Нашите стажове са уникални - ние сме единственият доставчик стаж да предлагат обучение по бизнес развитие безплатно заедно с всяка програма ще свършим. Обучението и учебната програма е уникална за Тирбушон и обхваща най-новите разработки в областта на маркетинга, бизнеса и предприемачеството. Обучението винаги ще бъдат научени от професионалисти в индустрията, така че можете да бъдете сигурни в качеството.

Надежден доставчик на стажантски Experiences

Ние изпращаме стотици студенти от една година на стажантски разположения в цял свят. Някои се присъедини да спечелят контакти, да разшири своята автобиография, развиват езиковите умения, печелят университетски кредити, опознаването на една нова култура, да придобият по-голяма яснота, или да имат опит, който ще остане с тях за цял живот. Каквото и да търсите, ще намерите нещо, което е достъпно, заслужаващи доверие и невероятен, полезно преживяване.

Ние знаем, че нашите стажантски програми са най-доброто което може да се намери. И ние искаме да ви го докажа.

Въвеждане * Тирбушон Thinking

"Тирбушон мислене е в основата на всичко, което правим. Това е решаване на творчески проблем, самообучение нови умения и водещ на други да създават промяна - жизненоважни неща, които просто не са научени никъде другаде. TOM съчки / тирбушон съосновател

Места

Дъблин

Irish Education Partners

Address
Irish Education Partners
Carmody House,
Deverell Place,

Dublin 1 Дъблин, Окръг Дъблин, Република Ирландия
Телефон
+353 1 549 9561