Direct English

Представление

Прочетете официалното описание

Кои сме ние

Искате ли да изучавате курсове по английски език в един от най-красивите, жизнени и най-приятелски градове в Ирландия? След това, добре дошли в Direct English Ireland, разположен в сърцето на град Корк в югозападната част на Ирландия. На Direct English Ireland ще получите висококачествени курсове по английски език от висококвалифицирани учители по английски език. От първия ден ще бъдете поставени в клас, подходящ за вашето ниво и ще придобиете увереност с английския език. Предлагаме курсове по английски език на девет различни нива, от начинаещи до напреднали, съчетани със социални дейности / културни излети, които имат за цел да подобрят уменията си по английски език, като в същото време ви позволяват да изпитате това, което тази прекрасна страна и град може да предложи.

Ние сме първият клон на Директен английски в Ирландия. Директен английски е един от водещите франчайзи в ELT индустрията, директният английски е в действие в повече от 25 страни по света. Нашите курсове са одобрени от Департамента по образование и INIS за международни студенти.

Какво правим

Директният английски изгражда увереността ви от първия ден и е най-ефективната езикова система за всеки, който иска да научи английски език. С девет нива, от които можете да избирате, директният английски език предлага по-голям избор от всяка друга система за обучение по английски език. Ще ви насърчим да говорите английски от вашата първа класа. Не английски език в класната стая, а езикът за реални ситуации.

Ще помогнем също така да улесните преместването си в Ирландия и да гарантирате, че това е гладък и лесен процес. Предлагаме съдействие при избор на курсове, приложения и администрация на VISA, здравно осигуряване, транспорт и настаняване. Гордеем се с персоналните услуги, които предоставяме на всеки от нашите ученици, и ще се радваме да Ви помогнем възможно най-добре както преди, така и по време на престоя Ви в Ирландия.

Директни английски ресурси

От първия ден ще учите и практикувате уменията си по английски език чрез уникална комбинация от лични уроци, уроци и часове за разговор. Нашият курсен материал обхваща ежедневните сценарии, така че да научите истински английски за реалния свят. Всяко ниво от курса ви обхваща широк спектър от ресурси за обучаемите, за да ви заинтересува и мотивира.

Учебният материал за всяко ниво включва:

  • Уводно ръководство
  • Курсова книга
  • Друга книга
  • PC видео диск
  • 9 аудио диска
  • Мултимедиен компакт-диск

Нашата мисия

Ученето е и трябва да бъде забавно! Наистина вярваме, че тук на директен английски. Ние предлагаме най-доброто обучение по английски език, но го правете по такъв начин, че студентите да се забавляват в процеса. Ние сме ангажирани с развиването на четирите езикови умения (четене, писане, говорене и слушане), както и с представянето и популяризирането на културно-историческото наследство на остров Ирландия.

Места

корк

Address
9 St Patrick's Hill, Cork, T23 KNV9
T23 KNV9 корк, Графство Корк, Република Ирландия