English Language Ireland

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Български език Ирландия - акредитирано училище в слънчевата Югоизточно от Ирландия, Ние сме готови да споделим качеството си уроци по английски, Нашата култура и нашата грижа и внимание в една прекрасна селска обстановка с някои развлечения в града - ако търсите някой!

С планини, великолепни провинции и речни долини, Окръг Карлоу Е на стойност да се открият и проучване. Срещу красив пейзаж посетителите на Карлоу в слънчевия югоизток на Ирландия ще открият чудесно ваканционно изживяване, вълнуващо приключение на открито, традиционен селски живот, оживени пазарувания и богато културно наследство.

Основана през 2000 г. от учители и родители, Рут и Тери Кофи; Английски език Ирландия (ELI) е Учебно заведение за езиково обучение Допълнени от 300 стотин местни приемни семейства Посветена на подпомагането на всеки студент да достигне пълния си потенциал чрез потапяне в обучението и водеща пътека до институциите за висше образование.

Университет "Ели" Завършващите учители създават персонализиран учебен опит, който ангажира учениците с активни методи на обучение, които повишават самочувствието им, самочувствието, способността си да мислят критично и да се изразяват творчески.

Нашата страст е да осигурим по-добро учене и културен опит за цял живот с усещане за ирландска топлина, приятелски настроение и забавление.

Всички учители са завършили висше образование, които имат право да преподават английски като чужд език, Много от тях преподаваха в чужбина и донесоха широк спектър от академични и житейски изживявания в класната стая. Фокусът им е върху качественото обучение в лична, спокойна и приятелска атмосфера.

Методика

Обучението по ELI е съсредоточено върху нуждите на учащите и специфичните курсове са по поръчка. Курсовете са предназначени да развият добри комуникативни умения чрез комбинация от интерактивни и структурни подходи. Ние се гордеем с нашия комуникативен метод на преподаване.

Места

Карлоу

Address
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Карлоу, Графство Карлоу, Република Ирландия