Institute of Child Education and Psychology

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в онлайн обучението. Добре дошли в ICEP Europe .

ICEP Europe е надежден източник за онлайн продължаващо образование и професионално развитие за преподаватели и съюзнически професионалисти, които работят с деца и млади хора. Специализирани в психологията и специалните нужди, нашите курсове са разработени и преподавани от водещи практици в техните области. Нашата цел като организация е да съдействаме на всички деца да достигнат пълния си потенциал чрез висококачествено продължаващо професионално развитие.

Всичките ни курсове се предлагат чрез удобна за потребителя и най-съвременна технология, която ви контролира кога и къде решите да учите. Нашите курсове имат практическа насоченост и насочват реалните проблеми, пред които са изправени преподавателите. Използвайки най-новите изследвания, ние ускоряваме най-новата информация в класната стая. ICEP Europe се ангажира с високи постижения в образованието; нашият ангажиран персонал и новаторската онлайн среда за учене ни позволяват да предоставим качествено образование, което е различно.

Университетските ни курсове предлагат обучение от световна класа, силна акредитация и сътрудничество и ще ви дават специализирана квалификация по специални образователни потребности. Изградете си дълбоко познание, увереност и компетентност с едно от нашите курсове в партньорство с Дъблин Сити Университет, Университета в Източен Лондон и Университета Лийдс Бекет.

Представете си, че се запишете в клас, който отговаря, когато отговаря на Вашия график и се вписва в натоварения ви стил на живот. Представете си, че имате достъп не само до огромен резервоар за текущо проучване и мислене в тематичната област, но и да имате инструктор, който да ви води и да ви улеснява, докато научавате какво трябва да научите със своето темпо. Представете си, че това се случва във вашия дом, в офиса или на всяко място с достъп до Интернет.

ICEP Europe предлага гъвкави решения за онлайн обучение, които са съобразени с индивидуалните нужди на хората, изправени пред предизвикателствата на работа с деца и млади хора днес. Курсовете на ICEP Europe демотифицират, но остават верни, на най-новата наука в тази област и предлагат практични и уместни решения. Те са разработени за всеки, който има нужда да научи доказани методологии, за да се справи с индивидуалните ситуации в работния си ден или домашното си положение.

Места

Kildare

Address
ICEP Europe, Unit 4K

Maynooth Business Campus

Kildare, Графство Килдаре, Република Ирландия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: