Irish College of English

Представление

Прочетете официалното описание

Irish College на английски

Качество английска езикова гимназия в Дъблин, Ирландия

Възрастните & Junior Курсове по английски език в Beautiful Малахайд по бреговата линия на Дъблин

Irish College на английски

Награждаван Качествено образование Provider, The Irish колеж по английска езикова гимназия е създадена през 1992.

Ние сме Признато от Министерството на образованието, както като целогодишна изключителни английските училища за преподаване на английски като чужд език. Ние също сме членове на MEI, а тялото насърчаване на качеството на образованието в Ирландия и Осигуряване Learner защита.

В челните редици на етос нашето училище е да имаме нашите студенти учат английски език с положителен опит студент. През 2014 г. ние бяха отличени от Малахайд търговска камара с "Excellence Award Service" за ясна демонстрация на отлично и постоянно обслужване на клиентите и през 2016 г. сме били удостоен с "Организацията на годината". През 2015 г. бяхме на Първа английска езикова гимназия в Ирландия, за да бъдат номинирани за наградата Junior Course Проучване Travel Global Industry Star. През 2016 г. ние бяхме отново в списъка за тази награда, както и наградата на английска езикова гимназия Европа.

Имаме две английски училища в Дъблин. Нашите училища са в идеални Дъблин места, включително английски училище Малахайд, Portmarnock английски училище и жилищни Summer английски лагер в Glenstal Abbey, Limerick.

Както Small управлява професионално английски училища, нашите Quality Курсове по английски език са известни със своята компетентност и фокус върху Progression предлагаща голяма стойност за парите. Имаме пълни и частични курсове време за възрастни през цялата година и добре дошли ученически групи през цялата година и сме специализирани в курсове по английски език за деца и младежи чрез нашите юноши и английски език летни лагери.

Защо избират да учат в нашата английска езикова гимназия?

  • Отлично Student Experience - носител на няколко награди Английската гимназия в Дъблин.
  • Качество Курсове по английски език - Признатите от Министерството на образованието и членовете на MEI.
  • Perfect Coastal Дъблин обекти Малахайд & Portmarnock - летище Дъблин (10 мин), Дъблин Сити Център (20 минути).
  • Малахайд - идеален за деца и тийнейджъри - Малахайд е един от най-богатите и Safe Градове Дъблин.
  • Положителен Customer Experience - Нашата отлична обратна връзка "Best Junior Summer Camp Опит в Ирландия".
  • Разходка до училище - Уникално всички ни Quality Host Family Настаняване е в непосредствена близост до училище.
  • Престижна интернат - Нашият нов Junior Жилищна програма в Glenstal абатство.
Irish College на английски

Присъединете се към нас през 2017 г. и се насладете на Small School Feel и приятелска атмосфера, където могат да бъдат посрещнати индивидуалните нужди. Нашата фокусирани Junior Camps през юни, юли и август 2017 предложат на децата и тийнейджърите възможност да се потопят в езика и да се върне у дома с по-голяма плавност и любовта на английски език. Това ще им помогне да постигнат своите учебни цели и подобряване на бъдещите възможности за кариера. Нашата идеално местоположение в Малахайд предлага сигурно и красива обстановка крайморски за всеки престой проучване. Ние сме в рамките на лесен достъп на всички туристически забележителности на Дъблин ни прави чудесен избор за езикова гимназия с английски език в Дъблин.Ирландският колеж на английски език е признат от ACELS, а услуга на качеството и квалификации Ирландия, за преподаване на английски език (ELT).

Irish College на английски

Места

Дъблин

Address
Irish College of English,
6 Church Road,
Malahide,
Co. Dublin,
K36 KF21,
Ireland.

Дъблин, Окръг Дъблин, Република Ирландия

вид хумористично петостишие

Address
Glenstal Abbey
Co. Limerick

вид хумористично петостишие, Окръг Лимерик, Република Ирландия