Kinsale College

Представление

Прочетете официалното описание

Оправдано се гордеем с нашите ученици и резултатите, които те са постигнали в миналото, което им позволи да следват допълнителни курсове на обучение в университетите в страната и чужбина. В допълнение към това много от тях са се развили до Технически институти и други колежи за по-нататъшно образование чрез Схемата за връзки с висшето образование и Корк колежите Прогресивни връзки. Препоръчвам ви да се свържете с колежа, за да получите по-подробна информация за всеки курс, който ви интересува.

Изберете мъдро и запомнете, че сме на път да предложим допълнителни съвети. Това е вашето ново начало - вашето пътуване. Чрез избора на Kinsale College взехте първата важна стъпка.

Лиз Мойнихан - директор

Училищни съоръжения

Kinsale College продължава да расте и да се подобрява, за да отговори на нуждите на своите студенти; колежанските съоръжения отразяват този ръст.
Колежът има целенасочено съоръжение за настаняване на студенти, участващи в Драма, под формата на впечатляващия си амфитеатър. Професионалните готвачи се обучават в професионална кухня и 16-местен ресторант. Участниците в устойчивото градинарство / Permaculture имат достъп до пазарната градина, два поли-тунела и колеж за отглеждане на билки, зеленчуци, плодове, ядки и цветя. Учениците, участващи в курсове за обучение по технологии, използват компютри с Apple Mac и актуален софтуер.
Студентите по изкуствата се наслаждават на тъмните помещения и достъпа до The Mill in Kinsale за изложбата им в края на годината. Всички студенти имат достъп до контролирана компютърна зала за писане и писане на задания, компютърната зала разполага с печатни услуги, както и безплатен интернет. Има и безплатни места за паркиране за студенти в основния кампус в Kinsale. Всички студенти на колежа се радват на разнообразен и жизнен социален живот в Kinsale, където има много кръчми, нощни клубове и места за музика на живо.

Местоположение на колежа

Kinsale College радва на завидно местоположение в риболовното и туристическо село Kinsale, на 25 километра от град Корк. Местоположението е известно на национално и международно ниво заради ресторантите, пазарите и заниманията на открито.
Местоположението е повлияло на растежа и развитието на някои от курсовете на колежа - крайбрежен отдих, устойчиво градинарство (Permaculture) и професионална кухня. За чуждестранни студенти, трябва да се отбележи, че Kinsale е приблизително на 20 километра от международно летище Корк и също е в рамките на лесно пътуване на ферибот Portaskiddy пристанище. Редов автобус сега действа от Корк Сити до Кинсале, което го прави по-достъпен от всякога за тези, които пътуват до колежа. Настаняване за наемане се предлага в селото за учебната година, а къщите / стаите често се рекламират в бюрото за колеж.

комуникации

Комуникациите са задължителен модул за повечето курсове от ниво 5 и за някои курсове от 6 ниво. Това е основно умение, което е полезно и важно във всеки аспект на живота и работата.
След завършване на този модул, студентите ще подобрят ключовите умения за говорене, слушане, четене и писане, както и невербална и визуална комуникация. Бизнес и творческо писане, групово участие, интервю и презентационни умения са покрити. Комуникационните технологии оказват огромно влияние върху живота ни, а студентите ще научат за ключовите въпроси, които ги засягат.
Събирането на информация, като изследователски умения, ще бъде покрито и в крайна сметка учениците ще развият доверието си да предават и тълкуват смисъла ефективно в говоренето и писането.
Модулът се преподава по оживен, творчески и интерактивен начин и се насърчава активното участие на студентите и приносът им в клас.

Работен опит / Работна практика

  • Трудов стаж: Учениците ще кандидатстват и ще прекарат минимум десет дни в трудов стаж в място, свързано с техния курс на обучение. Част от най-доброто обучение се осъществява по време на това преживяване, което предлага шанс за реални практически дейности и задачи. Студентите водят списание за своята дейност и размишляват върху тяхното представяне. Планирането и подготовката включват изготвяне на документи като текуща автобиография, писмо за кандидатстване, одит на уменията, план за кариера и анализ на изследваната индустрия / сектор. Ще бъде включено законодателство, свързано с работата, за да се гарантира, че учениците разбират своите права и отговорности. Надзорният орган на работното място попълва формуляр за оценка въз основа на резултатите от работата на студента.
  • Работна практика: Студентите, които правят този модул, ще кандидатстват и ще прекарат минимум 40 дни в организация, свързана с техния курс на обучение. Те ще водят отчет за ежедневните си дейности, ще оценяват и ще отразяват резултатите си.
Изследванията ще се извършват в организация, нейната структура, функции, политики и др. Законодателството, свързано с работата, ще бъде обхванато, за да се гарантира, че учениците разбират своите права и отговорности. Работодателят ще попълни формуляр за оценка въз основа на резултатите от обучението.

Международни студенти

Kinsale College приветства кандидати от всички части на света. Оценяваме културното разнообразие и богатството, които международните студенти носят на колежа. Тази страница има за цел да помогне на чуждестранни студенти, които желаят да учат в колежа.

Места

Kinsale

Address
Bandon Rd
Kinsale

Kinsale, Графство Корк, Република Ирландия