Limerick City College

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Limerick City College

Limerick City College е независима институция за местните и чуждестранни студенти. Студентите, които завършат успешно обучението си в Limerick City College може да прогресират до висше образование в ирландски, британски и американски университети или защитите успешна кариера в най-различни области. Както и поддържане на високи академични стандарти и предоставянето на качествено обучение, Limerick City College е известен със своята бърза реакция на промените в образованието и обучението на световния пазар.

Създаването на Колежа през последната година е било много вълнуващо, и идеално централно местоположение в рамките на града с състоянието на най-съвременните съоръжения, гарантира, че нашите ученици разполагат с просторен и многофункционален учебна среда.

Limerick City College се помещава в модерно съоръжение в която се помещава на библиотечния център и учебен ресурс, терминал интернет лаборатория десет и състоянието на най-съвременните класни стаи. Има редица от съоръжения за отдих в непосредствена близост, както и кафенета и по-корпус освежителни напитки и общи съоръжения стая.

Всички курсове следват изискванията на съответната ирландски и UK прегледа и водят до квалификация, издадени от професионални институции или степени, присъдени от съответните университети. Всеки курс е внимателно подбран, за неговото значение за търговията и промишлеността и за неговото международно признание като доказателство за професионална компетентност.

Фокусът на ученик е този, който е наистина Irish перспектива и ние с нетърпение очакваме от приветливи студенти от всички части на земното кълбо, осигуряващи разнообразна академична среда.

Студентите, които влизат на Колежа да се насладят на всеки практически стимул да успее. Limerick City College е с персонал от възпитатели от най-високо качество и всички студенти имат достъп до впечатляваща гама от специализирани учебни помагала, включително аудио-визуална техника и съвременни компютърни съоръжения. Лектори са избрани не само за техническите си умения, но и за способността им да се придаде знанията си на други хора. Те са забавни и приятелски, и винаги се опитват всячески да се гарантира, че курса е възможно най-приятен. В такава среда прогресивно учениците да открият нов интерес към ученето, и нови пазари за естественото им потенциал.

Колежът е горд да представи това е съоръжения и да обявим, че всички класни стаи са независимо управлявани отопление и климатизация пълна с бели дъски и цифрови проектори (които са свързани с компютърната мрежа College), компютърна зала, оборудвана с най-новите технологии с плосък екран , богата библиотека с читалня, оборудван с компютърни терминали за електронно обучение, достъп до интернет и Wifi, офицер услуги ученик и студент общо помещение.

Места