eBSI Export Academy

Представление

Прочетете официалното описание

eBSI Export академия има удоволствието да обяви старта на нашата безплатна програма, сертификат "Въведение в международната търговия и електронния бизнес", която е кратка програма от курсове, предназначени да дадат основа познаване на основите на износа и подготви участниците за по-нататъшно проучване в рамките на eBSI Export академия на по-напредналите програми.

Програмата обхваща следната - Въведение в Експорт - Въведение в международната търговия - международните методи за плащане - Въведение в електронния бизнес и интернет маркетинг Можете да се регистрирате за въвеждане на международна търговия и електронния бизнес програма в eBSI Курс Регистрация Page и програмата е проектирана, че би трябвало да можете да го завърши през почивните дни, ако желаят това.

След завършване на тази програма ще бъде награден със сертификат за завършване, които можете да изтеглите и разпечатате за вашите записи и CV.

Допълнително предимство на тази безплатна програма, сертификат е, че след това ще са завършили 4 от 42-те уроците по програмна акредитация на ИТС вече защото пазим вашите резултати курс за използване в бъдеще в пълната програма!

Чувствайте се свободни да споделите този курс с приятелите си, обратна връзка досега на съставните курсовете е бил отличен с близо 1000 души, които са се регистрирали за този безплатен курс досега! Това е една чудесна възможност да изпробват методологията на курс, преди да инвестират в по-нататъшни проучвания.

За да научите повече за eBSI Export Academy и своята напреднала Търговия, Търговия Финанси и интернет маркетинг Certificate Programs не се колебайте да посетите http://www.ebsi.ie

Места

Ирландия онлайн

eBSI Export Academy

Address
eBSI Export Academy,
Partner, World Trade Centre Dublin
22-24 Newmount House, Lower Mount St.

Dublin 2 Ирландия онлайн, Република Ирландия

Програми

Това училище също предлага: