ALICANTE – ELE USAL

Представление

Прочетете официалното описание

Плая

Аликанте е домакин на един от най- Испански език училища на Университета на Саламанка (ELE USAL), Най-старият университет в Испания и световен лидер в преподаването и тестване на испански като чужд език.

Аликанте, известен в цял свят като "ла Милор terreta дел Mon" (буквално, най-доброто място на земята) е динамичен и отворен град, разположен в така наречената "Коста Бланка", в югоизточната част на Испания. С население от почти 400 000 жители, градът е идеалното място, за да научите испански и да се потопите в испанската култура. Ще се влюбите в нашите дълги слънчеви дни, нашите прекрасни плажове, нашата вълнуваща хранене сцена, ни легендарния нощен живот и, най-вече, с нашите гостоприемни хора и широк отдих и културно оферта.

развалям

ELE USAL Аликанте се намира в сърцето на града, само на няколко минути от плажа, в старата част на града и търговската зона и свободно време. Нашето училище предлага широка гама от курсове за тези, които се интересуват от обучението, подобряване и официално, удостоверяващ знанията си за испански.

С гаранция за високи постижения на университета в Саламанка, сега можете да се учат в Аликанте, оживен, гостоприемен и мултикултурен град, пълен с история от Средиземно море. Ще се радваме да се запознаем!

ELE USAL Аликанте е изпитен център за BULATS и SIELE, сътрудничество център на Институт Сервантес и център за обучение на Фондацията Тристранния.

общ

Места

Аликанте

Address
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

03002 Аликанте, Валенсийска общност, Испания