Academia de Psicoanalisis

Представление

Прочетете официалното описание

Es Qué es la Academia de Psicoanálisis? - Institución capacitadora, formadora y clínica de psicoanálisis más fuerte en el mundo de habla hispana.

É А quién va dirigido? - За да се интересуват от професионалисти и професионалисти, те са част от международната организация, която се занимава с международен и международен професионален опит.

¿Qu - Avalada por la Sigmund Freud университет институция реконсолидирам и nivel mundial con seis centros в Европа que признае los profesionales más prestigiosos.

Академия за научни изследвания, организирана от Университета на Зигмунд Фройд, е основана в началото на годината, за да се превърне в организация за трансфериране на спорове.

Ако не сте в състояние да го направите, концепцията е фундаментална за доктрината на псевдоинализирания син, а именно, че са произведени от различни култури, както и от литературата.

За да се разреши въпросната работа, трябва да се премахне формалната форма на клетката и да се избягва възникването на евентуална неблагоприятна ситуация в човешкия живот.

Най-доброто от докторантите е в съответствие с професионалната си компетентност по въпросите на дистрибуцията, а психоаналитиците и техните авиокомпании могат да се възползват от тях.

Модално е даден традиционен капацитет за предстоящо присъствие на пълномощник на модерна и пълна платформа, виртуално посещение на висши учебни заведения, както и за провеждане на проучвания, за взаимодействие и провеждане на проучвания.

Освен това, ако е необходимо, можете да се възползвате от възможностите на преподавателя, за да се възползвате от обучението си, за да го направите, за да го персонализирате, като го направите, за да го направите.

На финализираната поправка, бе изнесена информация за специална специалност и теория, която се провежда в университета на Зигмунд Фройд.

Места

Мадрид

Address
calle Piamonte, 23
28004 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Програми

Това училище също предлага: