The American College in Spain

Представление

Прочетете официалното описание

Отваряне на врати за по-светло бъдеще

Започнете университетска кариера в Марбела, трансфер до САЩ и получаване на степен от акредитиран американски университет.

Предимства на системата на Американския университет

Започнете университетска кариера в Марбела, трансфер до САЩ и получаване на степен от акредитиран американски университет

Присъстват две години си степен в Испания и завърши в САЩ изкарва степен от американски университет

25 години опит и повече от 12,000 студенти подкрепят успеха на нашите програми.

Успехът на системата на Американския университет

А степен от американски университет е един чудесен начин да получат достъп на работното място. Тя също така увеличава възможностите за получаване на работна виза в САЩ, като завършилите колеж възможността за квалифициране за работна виза в САЩ.

Гъвкавост и на безпрепятственото

университетската система на САЩ е добре известен със своята гъвкавост в много аспекти. Един от най-важните точки е, че тя дава възможност на учениците да завършат на първите 2 години на проучвания, преди да се налага да декларират своята голяма. Тази система, известна като 2 + 2, е отличителен академичната елемент, защото тя дава възможност на учениците да започнат през първите две години на общообразователните курсове давайки им време, за да реши тяхната кариера. Американският колеж в Испания следва същия модел: студенти започват първите си две години на изследвания в Марбела, и се прехвърля в Северна Америка, където те ще се концентрират в тяхната област на специализация и получаване на степен. Този процес има едно допълнително предимство, защото тя помага на учениците постепенно се адаптират към американския език, стил на живот, и култура, но с по-нисък финансов натиск върху семействата.

Престижа на американски Степен

Американският колеж в Испания (ACS) е първият Северна Американския университет в Андалусия. Намира се в град Марбея (Малага), Американския колеж в Испания предлага учебни програми на базата на на университетската система на САЩ. Студентите могат да започнат в Испания първите си две години на проучвания, чрез попълване на техните общообразователни курсове, изисквани от всички университети в САЩ. След приключване на тези две години, студентите се прехвърлят в Северна Америка университет (САЩ или който и да е друг университет в Европа, който предлага в Северна Америка университетска система), където те могат да завършат своето образование: BA (бакалавър), BBA (бакалавър по бизнес администрация) или BSc (бакалавър).

  • Над 12 000 бивши ученици от почти 40 различни националности са се доверили в нашата програма.

В Северна Америка система, студентите трябва да попълнят поредица от курсове общообразователните по време на първите две години от обучението си, в широк спектър от дисциплини, преди те да се заселят в тяхната окончателна колеж степен. Планът на изследването САЩ се основава на модулна система, известна като кредити, и на студентите се оценяват чрез система от "Непрекъснато оценяване" което им позволява да се знае какво е тяхното академично представяне на всички времена.

След завършване на първите две години (или четири семестъра) и съответните им кредити, студенти ще могат да се прехвърлят в САЩ университет, от където те ще завършат своето образование. Това е известно като Програма за трансфер университетИли 2 + 2.

Престижът, че е учил в американски университет за да получат достъп до международния пазар на труда и възможностите за получаване на по-нататъшната работа на визи в САЩ, са предимства, които се издигат все по-често сред чуждестранните студенти някога ден. В САЩ се нарежда на първо място като избраната дестинация за студенти и американски университети се разглеждат като най-добрите в света.

Американският колеж в Испания улеснява достъпа до университетско американската система и центрове на неговите цели ен предоставя на своите студенти с образование на най-високо равнище в обстановка, която насърчава критичното мислене като основен стълб на създаването си.

Кампуса Марбея

съоръженията на Американския колеж в Испания се намира в Марбея (Малага) в жилищната зона на Сиера Бланка, в сърцето на Мила де Оро на Коста дел Сол. Марбея е известен като един от най-красивите космополитни дестинации в Европа. Той се намира на брега на Средиземно море и архивира заедно планините, което гарантира, че жителите ще се радват на стабилен климат целогодишно. Той се намира по-малко от час път от гарата и до летището на Малага, който предвижда жителите с достъп до по-голямата част от европейските столици.

Нашата кампуса има класни стаи, оборудвани с най-новите технологични постижения, и са предназначени за по-малки групи, Което позволява по-личен опит в преподаването и постоянен надзор за студентите от Факултета.

Основната цел на ACS е да осигури на своите студенти с най-добрата академична, интелектуално и социално подготовката, така че да могат да се интегрират в университетската система на Американската и по този начин се получи желаната от тях степен. Това от своя страна ще им позволи да се развие пълния живот като компетентни и ангажирани членове на глобалното общество.

Жилище

Американският колеж в Испания помага на своите ученици и техните семейства да се организират различни варианти на жилищата, особено за тези, които не са жители на Коста дел Сол. Отделът за администрация и услугата студент помощ на нашия кампус може да помогне в търсенето и отдаване под наем на апартаменти, отдаване под наем на жилища от семейства в района, или пребиваващи в хотели в региона.

Спорт и дейности

Благодарение на споразумение между ACS и Маноло Сантана Ракети клуб, учениците могат да практикуват и да играят най-различни спортни дейности, включително: тенис, Ракети, общ фитнес, плуване, и бойни изкуства. Клубът, чийто основател е Маноло Сантана, бивш Уимбълдън, US Open и Ролан Гарос шампион, разполага с 6 тенис корта, 4 ракетбол кортове, фитнес център, фитнес зала, аеробика арената, с басейн и ресторант / кафене.

Места

Марбея

Address
Centro Comercial Le Village Carretera de Istán, km1
29602 Марбея, Андалусия, Испания

Davie

Address
3501 Davie Rd,
FL 33314 Davie, Флорида, Съединени Американски Щати