Asociación Profesional de Criminólogos de España

Представление

Прочетете официалното описание

В продължение на няколко години Асоциацията на професионалните криминолози Испания започна своя марш в цяла Испания, с голям успех както в своите професионални задачи, като курсове и практически дейности, които изпълняваха. Благодарение на вертикалната растеж, са имали няколко професионалисти, за да се създаде тази платформа, въпреки че тя е свързана, и е напълно независима.

От 2020 г., Професионалната "Асоциацията на Криминолозите на Испания ( ASPROCRIME ) е получен цялото си обучение блокира нашата организация, която вече има споразумения с други субекти, и по тази причина предлагаме най-добрите възможни качествени студенти, които се интересуват в съдебна медицина. С една дума, те ни се доверите отдела за обучение, но ние сме независима компания.

Благодарение на контактите ASPROCRIME и неговите добри национални отношения, но преди всичко международни, могат да предложат практически, семинари и семинари с най -високата технология, достъпна за нас.

Днес, професионалисти, които търсят курсове, където наистина се учат, и те могат да дадат, който използвате в кариерата си. Следователно, има голямо търсене на курсове, водещи до собствено заглавие (формални, така и не - формално обучение), които курсове, които водят до официални градуса (поради липса на специализация от тях).

Места

Мадрид

Address
Calle del Alcalde Sáinz de Baranda,38
28009 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: