Autonomous University of Madrid - Summer School of Economics and Business

Представление

Прочетете официалното описание

Университетската автономна детска школа по икономика и бизнес (SSEB) е уникална възможност да разширите хоризонтите си в един от най-красивите и най-оживените градове по света, докато сте сред най-висшите университети.

Каним ви да се впуснете в това пътуване, което променя живота ви, за да придобиете нова перспектива за вашето образование, да създавате нови приятели от цял ​​свят, да се потопите в различна култура и да откриете нещо ново за себе си! Присъединете се към ексклузивна 4-седмична учебна програма, която предлага някои от висококачествените курсове на УАМ, всички преподавани на английски език от водещи преподаватели и изследователи на Факултета по икономика и бизнес изследвания на УАМ.

Лятното училище по икономика и бизнес цели международни и местни студенти, които искат да придобият академично обогатяване в управлението на публичните екологични политики, екологичното данъчно облагане, икономиката на климатичните промени, глобалното управление на маркетинга и други икономически авангардни дисциплини.

Universidad Autónoma de Madrid (УАМ) е един от най-големите университети в света. Класацията QS Top 50 Under 50, която подчертава най-големите университети в света под 50-годишна възраст, нарежда UAM като # 1 в Испания, # 3 в Европа и # 10 в света.

За UAM

UAM е лидер на Испания в областта на научните изследвания. Университетският университет, съвместно с Испанския национален изследователски съвет (CSIC), бе номиниран от Министерството на образованието и науката в Испания като център на международните постижения.

UAM поддържа силни връзки с общините, институциите, бизнеса и неправителствените организации и активно подкрепя предприемачеството чрез Центъра за предприемачески инициативи.

Места

Мадрид

Address
C/ Francisco Tomás y Valiente, 5 · Universidad Autónoma de Madrid
28049 Мадрид, Мадридска общност, Испания