Barcelona Flight School

Представление

Прочетете официалното описание

В Барселона Flight School, Ние се стремим да предоставим на нашите ученици с най-добро качество на обучението е възможно, тъй като това ще направи разликата между успеха и провала късно кариерата си. Airlines винаги търсят най-добрия обучени кандидати, и ще тестват и ценят Thier действителните знания и самолетни стандарти преди предоставяща в нов под наем.

Ето защо ние да си образование и обучение много сериозно, и ще се подготвят не само да мине изпита и ревюта за полети, но за да ви позволи да се постигне ниво на съвършенство достатъчно висока, за да се уверите, че имате максималните възможности, когато става въпрос за прилагане за работа онлайн.

Нашето обучение Нашите програми за обучение са сертифицирани по Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA) Регламенти Част-FCL, и са предназначени да помогне на нашите обучаеми пилоти за постигане на необходимите учебни цели и летателен опит в минималния времеви период е необходимо, като същевременно увеличава максимално своите възможности за работа с авиокомпаниите.

Барселона Flight School е сертифицирана от испанския представител EASA, на Agencia Estatal де Seguridad Aerea (AESA), като организация на авиационно обучение (ATO) с броя E-АТО-037.

Нашите ресурси

Барселона Flight School е най-големият оператор на летище Sabadell, естествено Business на Барселона и летище General Aviation, и изцяло да изпълнява летище La Керданя, управление и ефективно предоставяне на летищни услуги за основата академия, но също така и до голям брой преходни самолети, които идват да се насладите на невероятната природа и пейзаж на местоположението и региона.

С голям автопарк от повече от 40 самолета, повечето от тях оборудвани с цифрови стъклени каюти, и нашата собствена поддръжка & Repair магазин, обучение си почива увери с нас. Нашите професионални и много опитни Теоретична и летателни инструктори винаги ще ви помогнат да се движи напред в образованието си план.

Барселона Flight School също е част от Барселона Aviation Center, където е възможно да се занимават и с други въздухоплавателни дейности като акробатични полети, плъзгане и Ultraligths.

Къде се намираме Насладете се живее в Барселона, един от най-добрите градове в света, докато се научи. Работейки усърдно, за да спечелиш бъдещата си кариера като пилот не значи, че не може да си вземе почивка, за да се насладите на плажовете или театрите в оживен столицата на Каталуния. В действителност, никой друг град в света може да предложи такава комбинация от летящи условия и удобство за студента:

Страхотен време - ще лети повече дни Добър транспорт и съобщения - за международен студент International, световната нагласа - вие ще се чувствате като у дома си Изящни култура, очила и гастрономия - да си вземе почивка Над средното качество на живот - се съсредоточи върху обучението си

Нашата история Барселона Flight School, е пионер в пилотно обучение в Испания, предоставяне на въздухоплаването обучение, тъй 1.953. От самото си начало, нашето училище е тренирал повече от 4.000 пилоти и е активен през цялото време, насърчаващи всички видове авиационни курсове, независимо дали те са за обучение на пилоти курсист за първоначално или за рецидив и умения за обучение.

В момента се признава от EASA като АТО (авиационна организация за обучение) с броя E-АТО-037. От 15 септември 2011 нашата авиационна академия е призната от EASA като организация за двете Modular и интегрирано транспортен пилот ATPL (A), курсове за обучение. От 14-ти юли, 2011 ние сме упълномощени да се обучават бъдещите пилоти към Модулна Commercial Pilot License CPL (A) От 13-ти август 2010 ние сме упълномощени да придаде обучение кабинния екипаж. От 10 Декември, 2009, ние също сме TRTO-H (Type Оценка на организация за обучение), за да подкрепят кандидатите към Робинсън Хеликоптери модел R22 и R44 квалификация за тип. От 14 април 2009 ние са били разрешени като училище на полет и на Център за ултралеките самолети. От 7 ноември 2001, ние също са били признати от EASA като FTO (Организация за летателно обучение) е с номер E-FTO-020 е разрешено да се придаде земята училище и обучението в полет към обучение на кандидатите за PPL (A) лицензи и модулни курсове за получи прибори IR (A) и многодвигателен Оценка ME (A), в съответствие с JAR-FCL 1.055 наредби. От 20 Февруари 1999, ние се сертифицират като училище на полет и на Център за планери в нашата база в La Керданя летището. От 10 ноември, 1.953 ние сме сертифицирани от като център за Aircraft Private Pilot (PPL-A) обучение, хеликоптер любител пилот (PPL-H) обучение и Glider Пилотно обучение обучение.

Никоя друга единична училище в Испания има същия опит за обучение на бъдещи пилоти от Барселона Flight School. Този факт, в двойка с изключителни метеорологични и отличен екип флот самолети и инструктор, прави нашето училище естествения подбор за сериозен студент.

Места

Барселона

Euro Flight Support S.L.

Address
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Барселона, Каталония, Испания
Телефон
+34 935 32 38 58