Campus FP

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

CampusFP предлага най-големите образователни цикли оферта за обучение и висшето над 20 градуса в 7 различни центрове на достъпни цени за всички бюджети, защото важното нещо, което е.

CampusFP роден с ясна социална призвание, за да се удостоя професионалното обучение и по-близо до всички жители на област Мадрид, по практичен начин, като се подчертава, че е важно да се научим да правим.

Придобиването на умения въз основа на професионални и академични умения е безопасна образователен ангажимент в CampusFP разбирам като "formación360", новаторска концепция, която ни позволява да се визуализира на модел за разграничаване на образованието, в резултат на комбинацията от национални и международни образователни системи и който успя да разшири прожекцията на професионална и академична бъдеще на нашите възпитаници.

Как да направя това? Докато се позовава на испанската образователна система в регулация съотнасяне система за обучение, професионална квалификация и професионално обучение за работа търси симетрия степен със системата на професионалното обучение чрез различни британски издаващи (Официалните власти квалификации и учебни програми в Обединеното кралство ).

Така CampusFP завършва с развод между академично и професионално обучение. В тази връзка, след дълъг опит в намирането на практически и конкретни решения, ние сме разработили нашата собствена философия и уникално обучение, която интегрира три учебни формати:

  • Урегулиран професионално обучение (професионално обучение и висше). Професионален колеж.
  • Обучение за заетостта (професионални сертификати). Вашият прозорец към света на труда.
  • Професионално обучение в рамките на системата на британския образование (професионално обучение дипломи ниво, 4 и 5 (Великобритания). Международен паспорт работа.

Ние обичаме да говорим за CampusFP като "малко голям център", както сме свикнали на Общността на Мадрид като голям кампус и чрез нашите центрове се приближава квалификацията е най-търсена от работодателите в зависимост от географската област, общините добре свързани и чиито Достъпност учениците бързо и лесно, за учебната 2016-2017 година имаме 7 центрове в Общността на Мадрид, повече от 40 градуса професионално и повече от 250 професионални сертификати.

Откакто ни манталитет да стимулира заетостта и пригодността за заетост трябва академични по-ниски цени в цялата Общност на Мадрид, докато е студент в Висше ниво на обществено разходи училище за средно 6000 € в Общността на Мадрид, CampusFP предлага на своите квалификации -високо ниво на обучение области на изображението и звука и здраве от € 4990 за всяка академична година и € 4,490 друга Горна степен и средните класове до € 3990 на година. Всичко с подкрепата на CAM Стипендии за цикъла по-високи учебни ниво, вариращи между 2300 и 3500 € за първата година и MECD стипендия.

Не на последно място ние се спонсорира фестивала Music Hall - Berklee музикален фестивал, насочен към млади хора на възраст от 13 до 22години тази година и благодарение на CampusFP включва нов режим, диджей. с официалното представяне в Мадрид на новото заглавие от среден клас за професионално обучение "Video Техник, дисководещ и звук" и професионално ниво сертификат 2 "Animación Musical директно на живо.

Места

Мадрид

CampusFP

Address
Мадрид, Мадридска общност, Испания
Телефон
+34 911 83 31 22