Don Quijote Spanish Language Learning

Представление

Прочетете официалното описание

За испанските училища на дон Куйоте

Дон Кихот е основан през 1986 г. като агенция за езикови пътувания, представляваща испански езикови школи. Еднозначната ангажираност на компанията с обслужването и качеството стимулира бързия й растеж и бързо спечелихме репутация за иновации, персонализирани услуги и отлични постижения. През 1989 г., в отговор на нарастващото търсене на висококачествени курсове по испански език, започнахме да приветстваме студентите в първото училище "Дон Кихот" в Саламанка. От създаването си досега сме се развили до седем компании, собственост на компании в Испания и Латинска Америка, и мрежа от повече от 30 партньорски училища, до голяма степен чрез препоръка на повече от 150 000 доволни студенти.

В дон Quijote нашите думи са "Качество, иновации и партньорство". Макар да продължаваме да водим - в академичните среди, ценността и иновациите, ние непрекъснато търсим нови начини да вземем качеството на нашите курсове и нашата услуга за нашите ученици на следващото ниво.

10 причини да учите испански с дон Quijote

1. Доказан опит

Повече от 30 години преподавахме испански на повече от един милион студенти по целия свят. Ние сме свидетели на това, че нашите ученици постепенно придобиват увереност и умения, като прилагат новите си езикови умения в ежедневните ситуации и професионалната среда. Нашата доказана, практична методология гарантира, че ще се научите да общувате на испански бързо и лесно чрез практикуване и непрекъснато взаимодействие.

2. Уникална учебна среда

Уникалната учебна среда непрекъснато предефинира начина, по който се преподава испански език. Ние Ви подготвяме за успех, като ви насърчаваме да развиете пълния си езиков потенциал както в класната стая, така и извън нея.

3. Персонализиран подход на студентите

Ние взимаме персонализиран и фокусиран върху учениците подход към преподаването, в който професори и студенти са активно ангажирани в учебния опит. Ще се присъедините към подкрепяща общност, която оценява уникалността ви и ще ви води, докато оформяте езиковото ви пътешествие.

4. Топ съоръжения

Всички наши училища са стратегически разположени в исторически квартали, лесно достъпни с обществен транспорт и оборудвани с климатик, достъп до Wi-Fi, най-модерната технология и всичко, от което имате нужда, за да превърнете учебния си опит в незабравим.

5. 24-7-365 Учене

Преди и след престоя си при нас можете да се свържете с нашата платформа 24-7-365. Сега можете да започнете обучението си преди пристигането си или да вземете опреснителни курсове, след като си тръгнете, с онлайн училището на Don Quijote. Ще имате достъп до местни учители заедно с цифрови учебници и приложения всеки ден, по всяко време.

6. Преподаване с високо качество

Дон Кихот е международно признат за висококачественото езиково обучение. Нашият факултет се състои от отлични и опитни академични професионалисти. Нещо повече, нашите учители са достъпни за вас. Ще имате ежедневно взаимодействие с учителите си, които ви подкрепят с редовни обратна информация и напътствия.

7. Висок процент на официалните изпити

Нашата учебна методология е толкова уникална и ефективна, че почти всички наши ученици преминават официалния изпит DELE. Това означава, че ако учите испански с нас, вашият успех е почти гарантиран!

8. Един истински международен опит

Споделете езиковото си пътешествие с приятели от цял ​​свят. Всяка година нашите училища приемат над 25 000 ученици от всички възрасти от над 85 страни. Разнообразното ни студентско тяло осигурява чудесна международна перспектива. Запознайте се с хора от цял ​​свят!

9. 32 различни културни изживявания

Ние внимателно подбрахме 32 различни културни изживявания в 13 испаноезични държави, които ще ви позволят да се потопите изцяло в испанския език и испаноезичната култура. От Испания до Латинска Америка, изберете културното потапяне, което най-добре ви подхожда.

10. 100% удовлетворение

Гордеем се с факта, че повече студенти идват при нас чрез лични реферали, отколкото чрез всеки друг източник и че 35% от нашите ученици се връщат отново да учат с нас!

Обичаме да приветстваме нашите студенти.

Места

Барселона

Address
Carrer de Mallorca, 27
08029 Барселона, Каталония, Испания