ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

Представление

Прочетете официалното описание

Мисия

ELISAVA насърчава знания, изследвания, разработки и иновации във всички области, които се въртят около дизайн, инженеринг и комуникация. Това се постига чрез академично обучение, което подготвя студентите да посрещнат професионални предизвикателства на международно ниво, насърчавайки връзката на нашата общност с бизнес сектора, както и с институциите и в днешно време обществото. По този начин Училището осигурява жизнеспособността на ученика да се трансформира и да израства в глобална и променяща се среда.

135482_IMG_0919.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135482_IMG_0919.jpg" />

зрение

ELISAVA иска да се превърне в университетски център със статут на международния модел, допринасящ за трансформацията на човешката среда и създаването на нови реалности; съчетавайки развитието на дизайна, инженеринга и комуникацията с креативността и качеството.

135483_DSC03668.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135483_DSC03668.jpg" />

Стойности

В ELISAVA за образование и научни изследвания, които предоставяме, са иновативни, гъвкави, креативни, мултидисциплинарни и силно фокусирани върху професионалния сектор. С тази цел училището си сътрудничи широко с местни, национални и международни фирми, институции и университети.

Неговите методически указания са приложени като модели за подражание в други училища по дизайн.

Училището е катализатор за трансгранично обучение и изследвания, гъвкаво и креативно, излято в професионалния свят и в тясно сътрудничество с международни компании и университети.

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering е университетски център, основан през 1961 г. и е най-старото училище за дизайн в Испания. ELISAVA е сред 100-те най-добри училища за дизайн и архитектура в Европа според списание Domus.

135481_elisava_workshop_2.jpegELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135481_elisava_workshop_2.jpeg" />

ELISAVA е присъединен към Университета в Помпеу Фабра (UPF) и има 2.000 студенти от цялата дума, които вземат официалните проучвания на специалността „Дизайн“ и „Степен на инженерна индустрия“ и широк спектър от магистърски и следдипломни програми, свързани с различни области: Графичен дизайн и комуникация, Дизайн на продукти, Космически дизайн и Архитектура и Дизайн стратегия и управление.

ELISAVA е платформа за обмен на знания и опит, които насърчават проучвания, които съчетават творческия процес с техническото развитие на проекти за обучение на компетентни специалисти. Методологията на ELISAVA се основава на усъвършенствано образование, предлагано от над 700 висококвалифицирани специалисти. Училището се намира в сърцето на Барселона и разполага с 11 000 м2 модерни съоръжения.

Методиката на ELISAVA е насочена към професионалния свят и може да се похвали с сътрудничество с компании, институции и университети от цял свят. Той има философия, която от 1961 г. допринася за обучението на професионални предприемачи в областта на дизайна и инженерството.

Места

Барселона

Address
La Rambla, 30-32

08002 Барселона, Каталония, Испания

Програми

Това училище също предлага: