Escuela Unidad Editorial

Представление

Прочетете официалното описание

Училището по журналистика и комуникация на редакционната единица е най-важният център за обучение в Испания, свързан с голяма група редакционни отдели за медии, собственик на главните води на EL MUNDO, BRAND, EXPANSION, TELVA и YO DONA.

Основана през април 2011 г., Редакционното звено понастоящем постигна широко разнообразие на своите учебни продукти и днес има 6 магистърски програми и 2 експертни курса, всички с висше образование. Той също така предлага специализирани курсове, програми за професионално развитие, работни срещи и журналистически и комуникационни конференции, тясно свързани с основните рубрики на групата.

Преподавателите на Училището са професионалисти на редакционното звено и съответните експерти в областта на комуникацията, маркетинга, рекламата и новите технологии.

Школата на ЕС, базирана в сърцето на компанията в Мадрид, има над 1800 ученици, професионалисти, скорошни възпитаници и студенти, които са обединени от явна страст към комуникацията и журналистиката.

Изберете формат, който най-добре отговаря на вашите лични обстоятелства и предишното ви обучение, за да научите журналистически техники или специализирана комуникация.

Научете какво харесвате с учителите, които винаги сте искали да имате.

Какво предлагаме

EscuelaUE предлага качествено обучение, високо специализирано и много близко до професионалната реалност на момента, потопена такава, каквато е, в медийна компания с голям престиж и известност в Испания. Преподавателите на Училището са професионалисти на редакционното звено и съответните експерти в областта на комуникацията, маркетинга, рекламата и новите технологии. Школата на ЕС, базирана в сърцето на компанията в Мадрид (Испания), има над хиляда студенти, професионалисти, скорошни възпитаници и студенти, които са обединени от явна страст към комуникацията и журналистиката.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Интерсеместрални програми

Междусеместърните програми на Школата по журналистика и комуникация на редакционната единица се провеждат през месеците декември, януари, юни и юли. Това са допълнително обучение към полученото в университета, с високо практическо съдържание и специализация.

Нашата диференциална стойност се състои във факта, че БЕЗМИНИТЕ и ОБУЧЕНИ в тези дисциплини. Освен това имаме много важно конкурентно предимство в сравнение с други училища по журналистика и комуникация, тъй като имаме широко и много консолидирано предложение за обучение, базирано на нашите магистърски програми, някои от които вече празнуват своето XIX издание.

Висше образование

Школата по журналистика и комуникация на Редакционното звено си сътрудничи с няколко испански университета. Всъщност всичките им магистърски програми имат висше образование. В допълнение, междусеместърните програми са сертифицирани от самата Школа по журналистика и комуникация. Днес EscuelaUE подписа споразумения за сътрудничество със следните университети:

  • CEU-университет Сан Пабло
  • Карлос III университет в Мадрид
  • Университета Рей Хуан Карлос

LATAM университети

Международни академични мисии, междусеместна програма и обучение с европейска квалификация за студенти от Латинска Америка.

Повече от 20% от учениците на Школата по журналистика и комуникация на редакционната единица са от Латинска Америка .

Днес Училището има подписани споразумения с Фондация Каролина, Фундасион Бека де Мексико и с няколко от основните латиноамерикански университети .

129106_Colaborado.jpg

Защо Мадрид?

Мадрид е завладяващ град, пълен със свободно време, култура и бизнес възможности, отворен 24 часа на ден, 365 дни в годината. Мадрид е модерен град с динамично общество, който не е забравил как да се наслаждава на живота. Добрата инфраструктура, като примерния обществен транспорт, осигурява комфортна мобилност. Мадридското метро е едно от най-ефективните и модерни в Европа.

Мадрид е град, богат на история. Той има исторически център, ценен по целия свят. Мадридът на Австрия, Барио де Лас Летрас, Катедралата Алмудена, Кралският дворец или музеи като Музея Прадо или Рейна София, които привличат милиони посетители всяка година. Не можем да забравим и емблематичните му ресторанти, неговите театри, концерти, изложби или открити пространства, като Retiro или The Trail, които са друга атракция за посетителите.

Счита се за безопасен град, който привлича туристи и бизнес професионалисти, той е политическият и финансов център на страната. Градът е пълен с живот и забавления.

Места

Мадрид

Address
Avenida San Luis, 25
28033 Мадрид, Мадридска общност, Испания