Eureka School of Spanish Language

Представление

Прочетете официалното описание

Научете испански в сърцето на Мадрид

Ако искате да научите испански в училище, който има голям опит в преподаването и ви дава спокойствие и забавна атмосфера, която използва директен метод, така че студентите не губят време и да научат езика, на малки групи от максимум 8 ученици в един клас може да , а след това дойде на ЕВРИКА - тя може да ви предложи всичко това.

Учителите имат богат опит, за да се гарантира, че по времето, когато студентът е на разположение, може да се използва оптимално и езикови умения може да се подобри в диверсифициран начин и усъвършенства.

От 1988 EUREKA е посветена на преподаването на испански като чужд език и вече имат хиляди студенти се научат езика. Това е един център, който е акредитиран от Институт Сервантес и се намира в центъра на Мадрид. Средствата, с които училището, са правилно и затова предлагат на студентите най-добрите начини да се научи испански в малки групи.

ЕВРИКА разполага с широка гама от курсове по испански език за да задоволи всички нужди на учениците. В допълнение, културна програма, в която студентите с историята на Мадрид и разбира се също може да се опознаят Испания и по този начин се използват езика не само в училище, но и в свободното си време да се потопят в препоръча.

Освен това, места за настаняване се предлагат в непосредствена близост до училището и всички други услуги, които може да се наложи по време на престоя си в Мадрид и EUREKA студент.

Защо да учим в EUREKA?

училище населено място

ЕВРИКА се намира в центъра на града и е лесно достъпен с обществен транспорт. В близост ще намерите най-важните музеи и паметници на града.

Дългогодишният ни опит

ЕВРИКА е създадена през 1988-ма Оттогава ние се посветим изцяло на преподаването на испански език.

качество

ЕВРИКА е официално призната от Института Сервантес.

Високо квалифицирани преподаватели

Всички наши преподаватели са показали, завършили висше образование, както и курсове, за да научите нашия специален метод на преподаване.

метод на обучение

Нашият метод на обучение се основава на пряк и непосредствен контакт между студентите и преподавателите. Ние сме разработили специална система със собствен учебен материал, който дава възможност структурирана и висока ефективност обучение.

удобства

ЕВРИКА разполага с най-модерните технически съоръжения в историческа сграда.

гъвкавост

Студентите могат да се възползват от нашата гъвкавост

  • Ние предлагаме целогодишно курсове.
  • Минимум 6 различни нива на обучение.
  • С предварително познаване на студентите могат да започнат всеки понеделник.
  • За начинаещи скиори са на всеки 2 седмици в понеделник, съответно.
  • Ако учениците не искат настаняване, уроците могат да бъдат платени седмично.
  • По искане на ученика студентът може да промени хода в рамките на една и съща група или разширяване.
  • Възможно е да се покаже на програма за хранене и развлечения, за да се запознаеш с програмата и да плащат.
  • Различни възможности за настаняване.

Нашите сертификати за качество

ЕВРИКА разполага с най-важните национални сертификати за качество (Институт Сервантес) и от някои международни институции, като например IALC (Международната асоциация на езиковите центрове), CSN в Швеция и BILDUNGSURLAUB в Германия, акредитирани.

Места

Мадрид

Address
Calle del Arenal, 26 - 3º
28013 Мадрид, Мадридска общност, Испания