Flybyschool: Excellence in Flight Training

Представление

Прочетете официалното описание

Защо нас?

Нашият подход се основава на следните принципи

Безопасност

Всичко е предназначена за повишаване на безопасността в учебния процес. Над и отвъд наредби EASA; разстроен възстановяване & полет тракер.

КАЧЕСТВО

Най-добър отбор обучение, наръчници, симулатори (FNTP II Boeing NG800, Барон & Cessna 172) и флота (Cessna 152, 172, Piper РА28, PA28RT, PA34). Сега включително TECNAM флота!

Фокус Customer

Всеки студент е важно за нас, не само преди да подпише с нас, но и за цялата си кариера.

Integrity

Това отнема години, за да се изгради, но могат да бъдат загубени в секунда. Ние ще направим правилното нещо, винаги!

Какво е FLYBYSCHOOL?

FLYBYSCHOOL е търговска марка на Fly Бай SL: Испания. Fly Бай е одобрена организация за обучение регистриран с испанския орган за гражданска авиация (AESA) с регистрационен номер E-166 (виж пълен списък тук). AESA е член на Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA) и издадения лиценз е валиден във всички страни-членки на EASA; Великобритания, Германия, Франция и т.н.

С дългогодишен опит за обучение на пилоти, FLYBYSCHOOL осигурява обучение на най-високо качество на обучаеми пилоти. FLYBYSCHOOL предлага интегриран курс, който включва CPL, ATPL, ME IR и MCC, който съчетава училищните курсове земята и летателно обучение, издадено в съответствие с изискванията на EASA и AESA.

обучение

Какво да се състои от?

The FLYBYSCHOOL интегриран курс отнема студенти с малък или никакъв предишен летателен опит, за свидетелство за професионален пилот на (CPL) с Multi-Engine прибори (Меир) по-нататък "замразени" ATPL. Също така са включени в края на обучението се разбира с Multi Crew сътрудничество (MCC), което е необходимо, за да се пристъпи към тип самолет. От тази гледна точка, след като обучение за тип самолет е завършена, пилотите могат след това да бъдат използвани като първи офицер с авиокомпания.

Абитуриент пилоти с "замразени" ATPL са свободни да се обучават върху всеки тип въздухоплавателно средство и да лети за всяка авиокомпания, която ще приеме своя лиценз EASA. Повечето авиокомпании първоначално ще възлагат нови Първи служители да "къси разстояния" флоти, така че те могат да изградят опит в по-взискателни излитане и подход фази на полета. След като притежател на ATPL е натрупала 1500 часа опит, за ATPL става "размразени" и те са след това право да се счита за промоция.

Места

Леон

FLYBYSCHOOL

Address
Pajares de los Oteros

24209 Леон, Кастилия и Леон, Испания

Програми