Flyschool

Представление

Прочетете официалното описание

Flyschool Air Academy е търговско наименование AIRPILOT училище за пилоти, SL компания, сертифицирана от Държавната агенция по авиационна безопасност (EASA) към Министерството на благоустройството, упълномощено да Пилотно обучение АТО E-207.

Ние сме средно голяма организация, където ръководството, преподавателите и студентите поддържат преки, което позволява по-строг мониторинг на прогресия студент и участието на тази с центъра. Нашата цел е да се обучават най-добрите професионалисти, а също така предлагаме най-конкурентни цени.

Нашите съоръжения са разположени в центъра на град Мадрид, в непосредствена близост до Международно летище Адолфо Суарес (бивш Barajas) можете да стигнете до центъра с автобус и метро, ​​ние също имаме собствен паркинг за автомобили и мотоциклети.

Ние имаме флот от осем самолети с моно-двигатели прост, с един двигател напредна и би-двигател напредна, плюс 2 симулатори професионален полет категория FNPTI и FNPT II MCC да обучават студенти в полет по прибори (IR) мулти Crew сътрудничество (MCC) и да се подготвят за приемните изпити компания.

Ние сме ангажирани с качеството на образованието и на хората, които идват при нас, ние сме влюбени в тази област и това, което правим в това, с което страст, професионализъм и ентусиазъм.

Нашият екип се състои от учители, работещи в различни испански авиокомпании с до 25 000 летателни часа, университетски преподаватели и производители на самолети, всички с богат опит в преподаването и висока степен на специализация в темата те научи.

В ежедневната работа и усилия, за да се гарантира, обещаваща кариера за нашите ученици ни позволява да предложим нови предложения за по-цялостно обучение всеки ден и прави, че ние се надяваме, ще бъде от интерес за екипа Flyschool.

Курсове, преподавани:

Airplane Private Pilot Course (PPL) Теоретичен курс на транспорта (ATPL) Разрешаването Instrument Flight (IR) Разрешаването Class Multi-Engine (ME) Commercial Pilot License (CPL) Multi Crew Course сътрудничество (MCC) Разрешаването на полетен инструктор (FI) Разрешаването Instrument Flight Инструктор (IRI) Клас инструктор Разрешаването на Multi-Motor (CRI) Разрешаването на MCC инструктор (MCCI) Лиценз Подновяване на EASA (SEP, евродепутат. IR) Летателни часа (за студенти само)

Места

Мадрид

Address
Oficina Central (información):
Av. 25 de septiembre, 8

28027 Мадрид, Мадридска общност, Испания