IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Представление

Прочетете официалното описание

Кои сме ние

IEEF се ражда от ентусиазма и работата на Карлос Лазаро, който след като се посвети на обучението си от години, реши да разработи своя собствена методология, насочена към постигането на двете основни цели на всеки ученик: да постигне ефективно обучение и да получи добра работа.

Първоначално Институтът е личен проект.

След почти 10 години, посветени изключително на обучението, Испанският институт за образование и обучение има два референтни центъра в Мадрид. Един в центъра на града (Avenida de América) и друг в Móstoles (Calle Villaamil), които имат най-добрите професионалисти и учители от всяка специалност. Понастоящем IEEF е акредитирана и престижна институция в областта на обучението, както лично, така и дистанционно.

Основното постижение на IEEF и нашето най-добро писмо за въвеждане са студентите, които попълват нашите курсове и следващата им професионална траектория: високия процент на учениците, които намират работа след обучение в IEEF.

Ние сме развълнувани за вашето бъдеще. Нека ви помогнем да постигнете всичките си професионални цели.

109929_2.jpg

Как работи?

Факултет: Професорите на IEEF са професионалисти с богат опит в своите области, които са работили върху това, което техните студенти учат, така че те са напълно наясно с какво трябва да се учи професионалист. Няколко от тях са в академията от самото му създаване. Участието на преподавателския състав е една от съставките на успеха на IEEF, от първия урок до завършването на стажа, тъй като те са тези, които намират най-добрите дестинации за практиките на своите ученици.

Атрактивен дневен ред: Различните програми са създадени въз основа на насоките на ОСБ (Държавен вестник), така че те са в съответствие с държавните разпоредби и се допълват от опита на техните учители, които добавят тези, които според тях ще бъдат важни за работа По този начин учениците се искат сред компаниите, които изискват персонал за практиките.

Гъвкавост на графиците: Гъвкавите графици помагат на учениците да организират своето време и да се движат с темпото си.

Материал за поддръжка: В интензивните материали на IEEF се използват материали за улесняване на ученето. По този начин студентите имат достъп до видеоклипове, допълнителен курс по английски език, обучение по техники на обучение и всичко, от което се нуждаят, за да завършат обучението си.

Участие: Класовете насърчават участието, така че учениците да не са зрители в курса си, а да са активна част от процеса на обучение.

Практики: IEEF постоянно търси най-добрите дестинации и компании за практиките на своите ученици, като взема предвид конкретните обстоятелства на всеки човек, близостта, работата, която се извършва с ученика в центъра за практикуване и възможностите за завършване наети.

109926_3.jpg

Подготовка на курсове в IEEF

Курсът на IEEF отнема поне една година от началото на разработването му до официалното му стартиране. Той е създаден въз основа на изискванията на Министерството на правителството, свързани с всеки курс, и се разширява с информацията, че професорите, от техния професионален опит, считат за необходими за бъдещите професионалисти.

Тя включва обширна консултативна документация и важно количество аудиовизуален материал, за да се улесни усвояването на съдържанието. С тези курсове е възможно да се преминат официалните сертификационни изпити, а няколко от курсовете също са сертифицирани от Университета Хуан Карлос I.

Практиките също са от решаващо значение, защото това, което се научава, се оценява, професионалната компетентност се демонстрира и в много случаи това е пряк начин да бъде нает в края на стажа. Мястото на практиките се избира, като се вземат предвид специфичните нужди на всеки ученик, съществуващото търсене и възможностите за наемане.

109928_1.jpg

Социално действие

IEEF работи и с имигранти и бежанци, за да подпомогне тяхната интеграция в страната, както с езика, така и с професионалната сертификация на знания, които в много случаи вече са донесени от техните страни на произход.

109927_4.jpg

Места

Мадрид

Address
Avenida de América nº 8, 2º B 28028
Мадрид, Мадридска общност, Испания

Мостолес

Address
Calle Villaamil, 78 28934
Мостолес, Мадридска общност, Испания