Idealog

Представление

Прочетете официалното описание

IDEALOG: акредитиран център от Университета в Барселона

IDEALOG е получил акредитация на Университета на Барселона (Училище за съвременни езици). Този печат е признаването на качеството и строгост на училището.

ПРЕДИМСТВА за студенти

Студенти, приети от нашите курсове по английски, френски, немски и италиански език, ще бъде в състояние да получи съответния сертификат с печата на училището по съвременни езици (Escola d'Idiomes Moderns), Този документ е валиден за целите на молба за международна безвъзмездни средства за мобилност. Всички студенти от Idealog може да получи EIM карта и се възползват от всички отстъпки за различни услуги в рамките на Общността на UB.

Центърът

Това не е случайно, че Idealog е разположен в Кастелдефелс; ние избрахме тази специална зона, защото искахме да донесе на всички наши студенти да уникално място за учене и практика език.

По този начин, нито един директор на дружество, който прави програма за потапяне с нас, или на млад жител на Кастелдефелс, ще намерите тук изключителни обстановка, с обширни съоръжения и площадки, които ще предоставят уникална обстановка за обучение за първа класа.

Персонализирани преподаване Solid екип от професионалисти Сутрин, обед и вечер графици Голям паркинг Безплатен интернет Free медийна библиотека Video Library (на различни езици) Ресторант на самообслужване Отопление, климатизация и аудио-визуална техника във всички класни стаи

Нашите съоръжения

Нашето училище се намира в близост до красива селска къща с градина в горната зона на Кастелдефелс, потопен в една напълно естествена среда (в полите на Природен парк Garraf) заобиколен от борова гора, на 20 минути от Барселона с лесно паркиране.

Неформална и спокойна атмосфера, където можете да се концентрирате по-добре на изучаването на чужди езици.

Имаме 13 класни стаи с естествена светлина и всички технологични средства:

TV / Video / DVD CD плейър Proyectores Климатик Компютри Интернет

Ние също имаме класове в градината, а ние дори можем да предложим класове на нашите открити тераси или в палатки непосредствена близост до басейна.

Заповядайте при нас и ще видите защо Idealog е различна от други езикови центрове.

Idealog също има училище в Маракеш предлагащи подобен набор от езикови програми. Можете да намерите информация за нашата Marrakech училище тук.

Места

А Коруня

IDEALOG, S.L

Address
Calle Castanyer 41
08860 Castelldefels,

А Коруня, Галисия, Испания
Телефон
+34 936 64 53 63