MISS - Marbella International Spanish School

Представление

Прочетете официалното описание

Училището

Нашето училище е разположено в центъра на Марбея, но на тиха улица, само на 3 минути от плажа и крайбрежната алея и в близост до всички удобства на центъра на града, той също е в непосредствена близост до крайбрежния автобус, който работи между Малага и Естепона.

Нашите уроци се провеждат в просторни климатизирани класни стаи, всички с естествена светлина, оборудвани с няколко вида мултимедия и предлагат висок стандарт на комфорт.

В близост до училището има подземен гараж или можете да паркирате на улицата, въпреки че паркирането може да е трудно в определени моменти.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Учителите

Нашите висококвалифицирани преподаватели са носители на езика с дългогодишен опит в преподаването под техните колани. Избираме само учители, които обичат да правят това, което правят, и се ангажират да споделят това, което знаят със своите ученици. Те са най-важните активи на нашето международно испанско училище в Марбела. Всички споделяме една и съща философия: нашият приоритет е да улесним комуникацията. Точността се подобрява чрез постоянна работа в клас, дейности и чувствителна корекция и, разбира се, възможност за редовна практика.

Нашият постоянно нарастващ екип се състои от хора, които вярват в адаптирането на методите си към профила на своите ученици и които имат необходимия опит да направят това успешно. Както всички знаем сега, всеки учи по различен начин.

Марибел Ортис

Това беше моята любов към езика като средство за общуване с хора от различни националности и култури и уважението и интереса ми към други култури, които ме накараха да изучавам писмен и устен превод в университета в Малага, след много години изучаване на английски и немски в Испания и в чужбина. Но през целия ми живот страст към преподаването ме накара да се специализирам в преподаването на езици, по-специално на родния си език на испански.

По време на кариерата си срещнах много хора от различни страни и научих много от тях испански, запознавайки ги с испанската култура и испанския ни начин на живот, но също така научих много от всеки един от тях. По този начин моят лозунг понякога преподава винаги.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Марбея

Марбея е една от най-добрите туристически дестинации в Европа. Също така, хиляди хора от цял свят имат втори дом в и около този гостоприемен и оживен крайбрежен град. Има много предимства за изучаването на испански език в Марбея. На първо място, мястото, което е само на 40 минути от международното летище в Малага, и в близост до главните андалуски столици Гранада, Севиля, Кордоба и Кадис, да не говорим за британския град Гибралтар и дори само за Мароко няколко часа път. Второ, климатът е фантастичен, което прави този курорт, който жителите и посетителите могат да се насладят през цялата година. Трето, Marbella предлага вълнуващо и идеално съчетание от космополитен шик и традиционен цвят в град с управляеми размери. Тогава има и Четвърто, Пето и т.н. - но елате и разберете какви са ползите за себе си!

Места

Марбея

Address
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Марбея, Андалусия, Испания