Native Language College

Представление

Прочетете официалното описание

За колеж по натурален език

Нашият колеж се намира в най-доброто възможно място в Мадрид, точно в Пуерта дел Сол, заобиколен от най-оживените и най-младите квартали в града. Вероятно площад Пуерта дел Сол е най-известните, известни и туристически райони в Мадрид, многобройни кръчми, магазини, ресторанти и с най-добрата обществена транспортна връзка с влак, метро, ​​автобуси и кабини.

Колежът се помещава в историческа сграда, където ще намерите учебна стая, която е много просторна, добре оборудвана, с Wi-Fi на разположение в училище, достъпност за студенти с увреждания и пълен с международни студенти. Националният езиков колеж е наясно, че настаняване е важна част от престоя Ви в Мадрид. Поради тази причина Колеж по естествен език ви предлага възможност да останете в същата сграда, в която се намира училището, нещо изключително в Мадрид.

Също така, най-насърчаваните испански учители ще ви помогнат да постигнете перфектното си разбиране за опита за споделяне на испански език със студенти от цял ​​свят, включително испански лектори, които изучават нашия курс по испански бизнес.

Поради тази причина колеж по родния език е най-доброто място да учите испански и да се потопите в испанската култура.

Места

Мадрид

Address
Plaza Puerta del Sol 11, Second Floor
28013 Мадрид, Мадридска общност, Испания