Think in Spanish

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Think in Spanish е испанско езиково училище, което предлага уникално портфолио от курсове за студенти с предварително познаване на испански език, които изискват курс по потапяне, който им позволява да постигнат високо ниво на владеене на испански език и обширни познания по испанската култура.

Какво предлагаме

Интензивни курсове с продължителност от 2 до 4 седмици с индивидуална учебна програма за всеки ученик, която се следи от преподавател.

Испански за специфични цели: бизнес, литература, история и култура.

Интензивни летни курсове за студенти, които възнамеряват да учат в бакалавърска или следдипломна квалификация в Испания.

Нашата уникална точка за продажба

Всеки курс е разработен по следната основна структура:

  • Закуска “на испански”, улеснена от учител, обсъждане на ежедневните политически и икономически новини в испанската преса.
  • Различни утринни класове според програмата, избрани от ученика.
  • Езикови задачи в реалния живот следобед.
  • Упражнения, основани на значими комуникативни ситуации в града.
  • Майсторски класове по теми от интерес в реалния им контекст, например, енология в винарска изба, както и разговори, кръгли маси и семинари за драма и произношение.
  • Уикенд спортни дейности, като ски в ски курорта San Isidro, туризъм, посещения на биосферните резервати и села.
  • Маршрутът на манастира
  • Вечеря и разговор в ресторанти, предлагащи традиционна или творческа кухня.

Бизнес испански

Ако сте професионалист, който трябва да се учи или да подобрява испанския си език, защото работите в испано-говоряща страна или работите с един от тях, Think in Spanish може да ви предложи пълна програма, съобразена с вашите нужди.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Испанската култура

Ако вашите лични цели и интереси включват придобиване на основни и специфични познания за аспекти на испанската култура, като изкуство, литература, история или кино, Think in Spanish предлага общи курсове, които да ви помогнат.

114970_exterior-catedral.jpg

Летни курсове

Ако планирате да учите в бакалавърска или следдипломна степен в испански университет, нашите летни курсове ще ви помогнат да подобрите испанския си език. Think in Spanish осигуряват интензивни курсове, които ще максимизират вашите комуникационни умения.

И много, много повече.

Научаваме повече, когато учебният процес е забавен, изненадващ, стимулиращ и мотивиращ.

Учим втори език по-добре, когато процесът на обучение включва уникално преживяване.

Когато заявявате оферта без никакво задължение, моля да ни кажете причините, поради които желаете да научите испански и вашите интереси, и ние ще организираме видеоконферентно интервю, за да предоставим допълнителна информация и да отговорим на всички въпроси, които имате. Ще се радваме да говорим с вас.

Места

Леон

Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 Леон, Кастилия и Леон, Испания