Прочетете официалното описание

За нас

Think in Spanish е испанско езиково училище, което предлага уникално портфолио от курсове за студенти с предварително познаване на испански език, които изискват курс по потапяне, който им позволява да постигнат високо ниво на владеене на испански език и обширни познания по испанската култура.

Какво предлагаме

Интензивни курсове с продължителност от 2 до 4 седмици с индивидуална учебна програма за всеки ученик, която се следи от преподавател.

Испански за специфични цели: бизнес, литература, история и култура.

Интензивни летни курсове за студенти, които възнамеряват да учат в бакалавърска или следдипломна квалификация в Испания.

Нашата уникална точка за продажба

Всеки курс е разработен по следната основна структура:

  • Закуска “на испански”, улеснена от учител, обсъждане на ежедневните политически и икономически новини в испанската преса.
  • Различни утринни класове според програмата, избрани от ученика.
  • Езикови задачи в реалния живот следобед.
  • Упражнения, основани на значими комуникативни ситуации в града.
  • Майсторски класове по теми от интерес в реалния им контекст, например, енология в винарска изба, както и разговори, кръгли маси и семинари за драма и произношение.
  • Уикенд спортни дейности, като ски в ски курорта San Isidro, туризъм, посещения на биосферните резервати и села.
  • Маршрутът на манастира
  • Вечеря и разговор в ресторанти, предлагащи традиционна или творческа кухня.

Бизнес испански

Ако сте професионалист, който трябва да се учи или да подобрява испанския си език, защото работите в испано-говоряща страна или работите с един от тях, Think in Spanish може да ви предложи пълна програма, съобразена с вашите нужди.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Испанската култура

Ако вашите лични цели и интереси включват придобиване на основни и специфични познания за аспекти на испанската култура, като изкуство, литература, история или кино, Think in Spanish предлага общи курсове, които да ви помогнат.

114970_exterior-catedral.jpg

Летни курсове

Ако планирате да учите в бакалавърска или следдипломна степен в испански университет, нашите летни курсове ще ви помогнат да подобрите испанския си език. Think in Spanish осигуряват интензивни курсове, които ще максимизират вашите комуникационни умения.

И много, много повече.

Научаваме повече, когато учебният процес е забавен, изненадващ, стимулиращ и мотивиращ.

Учим втори език по-добре, когато процесът на обучение включва уникално преживяване.

Когато заявявате оферта без никакво задължение, моля да ни кажете причините, поради които желаете да научите испански и вашите интереси, и ние ще организираме видеоконферентно интервю, за да предоставим допълнителна информация и да отговорим на всички въпроси, които имате. Ще се радваме да говорим с вас.

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага:


Think in Spanish

Двуседмични курсове по испански срив 2019-2020. Испански език и култура. Някои сесии ще се проведат в града. Те се наблюдават от учител и са проектирани като учене в реал ... [+]

Двуседмични курсове по испански срив 2019-2020От септември 2019г.Начално ниво: A1 (Основен потребител).Група с размери: 6-10 ученици.Продължителност: 2 седмициОт първия работен понеделник на всеки месец.

60 сесии (55 мин. На урок)

52 урока: Испански език и култура. Някои сесии ще се проведат в града. Те се наблюдават от учител и са проектирани като учене в реални ситуации.8 урока: испанското произношение и акцент, координирани от актьор и учител по драма.... [-]
Испания León
Отворено кандидатстване
Английски,испански
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Think in Spanish

Интензивен общ испански език. Испански език и култура. Испанско произношение и акцент. Някои сесии ще се проведат в града. Те се наблюдават от учител и са проектирани кат ... [+]

Интензивен общ испански езикОт септември 2019гПродължителност: От 1 месец до 6 месеца.Начално ниво: A1 (Основен потребител).Начална дата: Всеки първи понеделник от месеца.Група с размери: 6-10 ученици.

20 сесии седмично (55 минимум на урок).

Испански език и култура.Испанско произношение и акцент.

Някои сесии ще се проведат в града. Те се наблюдават от учител и са проектирани като учене в реални ситуации.... [-]

Испания León
Отворено кандидатстване
Английски,испански
Редовно обучение
1 - 6 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Think in Spanish

Вътрешни курсове по испански за компании. Специфични курсове, които се предлагат на място в офисите на компанията и са предназначени за служители на компанията, които тря ... [+]

Вътрешни курсове по испански за компании

Think in Spanish дизайн, поръчайте курсове в сътрудничество с екипа за човешки ресурси на всеки клиент. В резултат на това нашите програми се простират отвъд общия и бизнес испанския, за да включват и други аспекти, насочени към гарантиране, че служителите придобиват свободно и ефективно владеене на испански език във връзка с основните области на интересите, отговорностите и корпоративната култура на всяка компания.... [-]

Испания León
Отворено кандидатстване
Английски,испански
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castile and León, Испания