Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Представление

Прочетете официалното описание

Испански като чужд език, нашата търговска марка

Испанският като чужд език (E / LE) е една от основните характеристики на университета Антонио де Небрия. С участието както на Centro de Estudios Hispánicos, така и на Департамента по приложни езици, испанския език в Nebrija обхваща три области: преподаване, обучение и изследване.

Нашият ангажимент към качеството ни направи един от най-престижните центрове за обучение на учители по испански език и учители в Испания и в чужбина.

Същият ангажимент към качеството накара Небрийа да сключи споразумения за сътрудничество с високо престижни частни и обществени институции както на национално, така и на международно ниво.

Centro de Estudios Hispánicos е свързано с CERCLES (Европейска конфедерация на езиковите центрове във висшето образование) и ACLES (Asociación de Centros de Lenguas en Enseñanza Superior).

Когато Centro de Estudios Hispánicos се открива за първи път преди 30 години, испанският език се проучва основно само от специалисти и ентусиасти на езика и испанската култура. Днес испанският език е един от най-разпространените в света езици.

В резултат на това актуалният профил на нашите студенти е много по-разнообразен в допълнение към студентите по езика и хуманитарните науки, можете да намерите в нашите класни стаи студенти от цял ​​свят, които изучават бизнес, журналистика, политически науки, медицина и инженерство.

Това разнообразие в националните и изследователските области разшири хоризонтите на Centro de Estudios Hispánicos и обогати ежедневието в нашия университет.

Благодарение на тези многобройни контактни точки успяхме да развием една от най-важните цели на нашите програми: да помогнем на учениците да станат междукултурно компетентни. Това е една от най-търсените умения и атрибути в глобализираното ни общество.

Защо да учат в Nebrija?

Много повече от обучението в чужбина.

В Nebrija сме убедени, че опит в чужбина в Испания е много повече от пътуване или езиков курс. Вашето време в Nebrija може и ще се превърне в основна част от вашето развитие като бъдещ професионалист. Нашите програми гарантират, че дидактическото преподаване и практическият опит вървят ръка за ръка, за да могат нашите студенти да придобият пълно разбиране на материала на курса и света като цяло .

Нека обясним как:

  1. Това първокласно място в центъра на Мадрид ни позволява да разширим преподавателската си дейност извън класната стая.
  2. Международни студенти от над 30 държави споделят кампуса Мадрид-Принсеса с испански студенти. Това създава среда, в която студентите могат лесно да взаимодействат и да изграждат нови взаимоотношения.
  3. Структурата и организацията на нашите програми за обучение са иновативни и гъвкави. Тези програми са предназначени да се адаптират към нуждите на всеки студент, независимо дали се интересувате от курсове по испански, или ако искате да включите и курсове, преподавани на английски език във вашия график.
  4. Nebrija дава на студентите индивидуално внимание - вие сте наш приоритет.
  5. Имаме екип от висококвалифицирани и опитни преподаватели. Вашето обучение е техен приоритет. Те използват практически метод на преподаване и ориентират опита към всеки ученик по време на учебния процес.
  6. Нашата интерактивна методология гарантира ефективно, забавно, учебно преживяване. Тази методология ни прави част от международния авангард в света на испански като чужд език.
  7. Само волята не е достатъчна, за да се интегрира успешно в нова култура по бърз и ефективен начин. Предлагаме интеркултурно обучение чрез различни семинари, работни срещи и индивидуални сесии, за да улесним процеса на адаптиране и да ви помогнем да се насладите на вашето чуждестранно преживяване. Това обучение ще спомогне за развитието на междукултурната ви компетентност, както и на високо търсения атрибут в днешния свят.
  8. Разнообразните ни предложения за полеви екскурзии и културни изживявания ще ви отворят очите за друга култура, ще ви позволят да се интегрирате в живота в Nebrija и ще ви дам много възможности да направите приятели.
  9. Мадрид, един от най-жизнените градове в Европа, е и град, изпълнен с културни и социални предложения.
  10. Нашият персонал в отдел "Студентски услуги" ще направи Вашия престой плавен възможно най-гладко. Те ще Ви осигурят достъп до интернет, библиотечна информация, жилища и др.

Места

Мадрид

Address
Calle Santa Cruz de Marcenado, 27-31
28015 Мадрид, Мадридска общност, Испания